Manesde gezerken gordum konuyu hosuma gıttı okuyun...
Knight Online0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Manesde gezerken gordum konuyu hosuma gıttı okuyun...
-
30-09-2019, 21:57:55Evet arkadaşlar yanlış duymadınız Ardream'in başını ceken eski, ve ardreamde etkili olmuş,yeni kurulan clanlar arasında vs duzenliyoruz. Oncelikle belirtmek isterim ki ; TAMAMEN ZEVK AMACLIDIR. Kim 1. olacak , kim sonuncu olacak gibi bir yarış KESİNLİKLE SOZ KONUSU DEĞİLDİR. Odul konusunda henuz birşey duşunmedik, fikir benden cıktı ve tum clan başkanları ile konuştum,conquest in asistanı ile konuştum başkanı on olmadığı icin katılırız dedi ,sağolsun hicbiri kırmadı katılmayı kabul etti.Yeri, zamanı, hangi clanın hangi clan ile karşılaşacağı daha belli değildir.Akşam uzeri belli olunca onlarıda yazacağım. Katılacak Clan lar ; Nopanikkkk Conquest R0sered ForgottenHeroes TheMetr0pol Cameloon ImmortalHeroes BattleFieldHeroes Turnuva Kuralları ; 1. Tum vs'ler scrool lu yapılacak , tum clanlar 1 mage, 3 priest 4 attacker olmak uzere 8 kişilik party ile katılabilecekler. 2. 8 Kişilik kadrosundan kufur eden olursa o clan TURNUVADAN ELENECEKTİR. 3. Her clandan katılan 8 kişi kişi başı 80m para verecektir, ve bu sayede 1. olan clana Iron Set hediye edilecektir. 4. Turnuva şekli puan sistemi, lig gibi duşunun , her clan her clan ile vs yapacak en cok puan toplayan clan 1. olacaktır. 5. Sc bitene kadar vs bitmez ise berabere sayılacaktır, her clan diğer clan ile 3 mac yapacak, 2 macı alan puanı alıp kazanmış sayılacaktır. 6. Priestlerin rezz skili yasaktır,olen adam tekrar arenaya giremez,tp edilemez, sadece hayatta olanlar tp edilebilir,rezzleme yapan veya oldukten sonra kalkıp arenaya giren taraf otomatikman o macı kaybetmiş sayılacaktır. 7. 2 clan karşılaşırken o clanarda bulunmayan ortak secilen guvenilir birisi maca hakemlik edecektir. Vs ler ayın 12 sinden sonra başlıyor arkadaşlar tum clanlara başarılar dilerim. Not: Sızler de boyle aktıveteler yapıp guzel vakıtler gecırebılırsınız __________________