<-Oyunda Fazla online olma ile ilgili gir iceri->
Knight Online0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- <-Oyunda Fazla online olma ile ilgili gir iceri->
-
30-09-2019, 21:55:15Bugun Adana noroloji uyku hastalıkları bolumundeydim.Uyku paranomisi adı verilen bir hastalığım var.Profesorum gunde 6 saatten fazla bilgisayar başında duran insanların genelde bu hastalığa yakalandığını fakat insanlarımızın bu hastalığı ciddiye almadığını soyledi.Ve gunde 3 saatten fazla fanatik bir bicimde (yani benim gibi ) oyun oynamanın uyku duzenini tamamen alt ust ettiğini soyledi.Biliyorum ben bu yazıyı yazdıktan sonra bircoğunuz dalga gecicek veya benzeri yazılar yazıcak.O kısmı umurumda değil umurumda olan burda yazdıklarımı bir kısımda olsa ciddiye alıp oyuna aşırı bağlanmamaları.Ben cok kotu bağlanmış durumdayım.Sinirlerimi kontrol edemiyorum uyku duzenim alt ust olmuş durumda.Sosyal hayatım 0 a indi.Hanımla aramız bozuldu.İş yerinde kendimi işe veremiyorum.Ve bir cok benzeri problem.Bu yuzden bu gunden itibaren oyunda fazla bulunmamaya ozen gostericem.Lutfen sizde eski halinizle yeni halinizi kıyaslayın ve buyuk farklılıklar goruyorsanız 1 uzmana danışın.UYKU PARANOMİSİNİN EN BUYUK TETİKLİYİCİSİ FAZLA BİLGİSAYAR OYUNLARI OYNAMAKTIR.isteyen araştırabilir. __________________