Dear KoL. Due to your own mistakes we cant change our passwords when ever we want. u are asking credit card information, paypall or CnB avccount number email and last 4 digits of our credit cards. is this a cleaver question? if some1 success to hacks my account he may enter mykol and learn my important infos due to your request. u have dissabled pass change section and now u are making things easy for the hackers. due those information writen on MyKol Section they can even find our full credit card informations and use them for themselves by this mthod we may be screwed in real life too if that hacker is clever enough. To change our passwords by normal methods is our RIGHT. u cant take this from us. what will happen if we get screwed by any hacker. will u pay our loss. Pre user or non-pre no matter we want our safety back sevgili kol takımı.sizin hatalarınızdan dolayı artık sıfrelerımızı istedigimiz zaman deısemıyoruz. bizlerden credi kart bılgılerımızı paypall - C&B bilgilerimizi kartlarımızın son 4 numaralarını ıstıorsuznuz. Sifre deisim kısmını sız ıptal ettınız sımdıde hackerlar ıslerı kolaylastırıosunuz. Mykol da bu bılgıler gorebılecek olan hackerlar bizlerin onemlı bılgılerıne ulasabılır ve kendı cıkarları dogrultusunda kullanabılırler. bu metod sayesınde gercek hayatta da dolandırılabılırız eger o hacker biraz zeki ise. sifrelerimizi normal yolla deıstırmek en dogal hakkımız ve bunu elımızden alamazsıznız. eger gercek hayatta da bu bılgıler sayesınde dolandırılırsak kayıplarımızı sızmı odeyeceksınız...pre kullanıcı yada non-pre kullanıcı farketmez guvenlıgımızı gerı ıstıyoruz su anda K2 sifre deisimi icin sizlerden paypall C&B yada Kesn ye ait 9 rakamlı kullanıcı kodunu. bu hesaplara ait email adresini ve kredi kartınızın son 4 rakamını almadan sızlere yenı sıfre vermıolar. bu bılgılerı yazdıktan sonra yenı sifrem XXXXX olsun diosunuz deisiyolar. ama dusunsenıze adamın tekı sifrenızı ogrense sız ne kadar deıstırmeye kalksanız bıle mykol kısmında attıgınız bıletı okuyup yenı sıfrenızı aynı anda ogrenır hatta 3 gun oyuna gırmesenız o adam bu bılgılerle sızın charınızın sıfresını tamamen deısır ve charınıza el koayar. LUTFEN BU TICKETIDA OBUR TICKET GIBI YOLLAYIN ! NE KADAR BIRLIK ICINDE DAVRANIRSAK O KADAR KAZANIRIZ. HACK YIYENLER ICINSE.....(eger pre deilseniz kart bilgilerini yazmayacaksınız) i have been hacked on xx/xx/xxxx server xxxx(manes dies beramus vs...) i have been hacked because i couldnt change my password because of you when i have realised some1 learned my id and pass. i have been hacked because u are giving no needed care to us. i have aquestion. do u want my money. if yes help me. if no be sure that i ll do my best to atract peoples attention on this matter with all my friends. if u havent realised yet we players are creating new comunity for our rights. my lost items are : ......... my account information is : ........... roll me back to date xx/xx/xxxxx xx/xx/xxxx tarıhınde xxxserverda hack yedım. hack yedım cunku sızın yuzunden sıfremı deısemıyordum birilerinin id ve sifremi ogrendıgını fark ettıgımde. hack yedım cunku sız gereken ozenı bızlere gostermıyorsunuz. simdi size bir sorum var. paramı istiyormusunuz istemiyormusunuz. eger istiyorsanız yardım edın. yok istemiyorsanız bilinki elimden gelen en iyisini yapacam. fark etmıs oldugunuz gıbı bız oyuncular yenı bır platform olusturuyoruz. insanların dıkkatını bu konuya cekmek ıcın ben ve butun arkdaslarım beraber olacagız. calınan esyalarım.:xxxxxxxxxxxxxxxxxx hesap bilgilerim:xxxxxxxx benı xx/xxx/xxxx tarıhıne roll back atın. fark ettıgınız gıbı uslup olarak artık daha sertım. cunku bu adamlar kıbarlıktan ve iyi niyetten yoksunlar... saygılar dip not: EDIT ıle obur ticket ornegınızde bu baslıga tasıyacaım... EDIT: Dear Kol Team members. as u have realised u are gaining most of the cash from Turk players. for last 5 days we couldnt enter to game. if u insist on not giving a proper service or advanced gaming options WE TURKS decided to leave ur servers. now its ur choice. do want our money or not. this weekend will be ur last chance given Turkish Players Community. your replys or unsend replies will be published on forums in 48 hours. USKO is not the only KO SERVER. we can always move to french japan tr or korean servers. u have dissabled PASSWORD CHANGE sections. u have dissabled I FORGOT MY PASSWORD section. u have brought XTRAP PROBLEMS. u have ruined our gaming joy. there are thousands of turkish players and dozen of forums related with ur game. if u want us and our money show us respect and serve us with better service. we all see the causes of ur next actions. best regards. cevırı : sevgili kol takımı uyeleri.sizlerinde farketmis oldugu gibi kazandıgınız paranın buyuk bir kısmı turk oyuncular sayesınde oluyor.son 5 gundur bizler oyununuza giremiyoruz. eger siz yi bir oyun performansı veya duzgun bir servis vermeme konusunda diretirseniz biz turkler sizin (amerika) sunucularınızı terk etme kararı aldık. simdi secim sizin. paramızı istiyormusunuz istemiyormusunuz. bu hafta sonu Turk Oyuncular toplulukları tarafından size tanınan son sanstır.48 saat icerisinde bu bilete/mesaja vereceginiz veya vermeyeceiniz cevaplar forumlarımızda yayınlanacaktır. USKO knight online icin tek sunucu deildir. bizler her zaman franko - japko - trko veya koreko ya gecebiliriz. SIFRE DEISTIRME kısmını iptal ettiniz- SIFREMI UNUTTUM secenegini iptal ettiniz- XTRAP sorunlari cikardiniz. oyundan aldıgımız zavki mahfediyorsunuz. Bınlerce Turk oyuncu ve duzielerce Turkce Forum bulunmakta KO ile ilgili. Eger bizim paramızı istiyorsanız bizlere saygı gosterin ve daha iyi servis verin. onumuzdeki eylemlerınızın sonuclarını hep beraber gorecez. Saygılar. yukarıda yazanları oldugu gibi kopyalayıp yapıstırmanızı RICA edıyorum. dun aksam 12 farklı hesaptan attıgım ticketlar sayesinde (benden baskada bır cok oyuncu oyuna giremedigi icin ricam uzerine aynı mesajı attı) ftp serveri bakıma alındı.. ben sahsen buna benzer bır cok mesaj attım. tıpkı sizler gibi benimde bos zamanlarda oynadıgım bu hobi kafamı dınlemek adina en buyuk hobim. lutfen 1 kereye mahsus olmak uzere beraber ortak cıkarlarımız icin hareket edelım. Amerıkalılar ve avrupalılar bu tur toplu hareketlerı COK CİDDİYE ALIRLAR BAZILARINIZ BENIM GIBI BU OYUNA PARA ODUYOR. KUCUK KARDESLERIMIZ ISE HARCLIKLARINI HARCIYOR. yukarida cok kısa ve net bir sekilde KO yu tehdit ediyoruz. K2 network unutmayınızki TURK lere MECBUR. eger bu sirket bizim ulkemizde olsaydı boyle br mesajın oyuncular tarafından yollanması bir sonuc getirmezdi ancak Amerikalı ve Avrupalı sirketler bu tur toplu hareketleri gercekten cok ciddiye almaktadir. bu mesajı ben 12 farklı hesaptan usenmeden yolladım. her ay GOLD PRE alan bir oyuncuyum. bu mesaj yuzunden BANN yeme korkum yok cunku hakaret icermiyor hatta bu mesajı yollamadan once EULA (son kullanıcı lisans anlasmasını) inceledim. yani suc teskil eden bir konu yok.... LUTFEN BIRLIK OLUN. BIZLERE KATILIN K2 YI UYARIN. EMIN OLUN BU HAREKET SERVERLAR UZERINDEKI BU SON 5 GUNLUK SORUNUN GIDERILMESINE HATTA OYUN ICERISINDE BIR COK BOSS EVENT GIBI ACTIVETININ GERCEKLESMISINE SEBEBIYET VERECEK... BUNA BENZER BIR EYLEM EVE-ONLINE ISIMLI OYUNDA DAHA ONCE YAPILDI VE 48 SAAT GECMEDEN SORUNLAR DUZELTILDI.. HATTA EVE-ONLINE NI YAPAN FIRMANIN CEO SU (GENEL MUDURU) OYUNA GIREREK OYUNCULARDAN OZUR DILEDI ! ALINTIDIR LUTFEN DUYARLI OLALIM __________________