Ben yazmaktan yoruldum bazılarımız cehaletten yorulmadı Sevgili arkadaşlar. EurosoftBilgisayar olarak yalnış anlaşılmalara meydan vedigi icin Lunardaki tepeye cikma yolunu video ile anlatacagim. Orclar basınca lunarı rahat rahat kesiyor okcular arkadan tepeye cıkın sonra yamaştan aşağı inin. Ama geri yukarı cıkamassınız yukarıda bir mageniz olmali. Ne hle ne buga ihtiyacini yok normal efendi efendi cikiliyor zaten video linki: http://www.izlesene.com/video/oyun-l...cikma-1/358667 http://www.izlesene.com/video/oyun-l...cikma-2/358670 Savaş zamani orclar galip gelip basınca Luanrdaki tepeye cikar tepenin yamacina iner orda pusu kurariz. Ancak bazi arkdaslarimzi wall hack yaptigimizi veya illegal program kullandigimzi dusunup hakkımızda yalnıs izlenime kapılıyor. Buna bug diyen olabilir ama unutmasinlarki girilmez duvar icine girme yok zaten cikilabilien cok dik egimi olmayan bir yer. Magelerde birbirlerine tp yparak cikabilirler savasta birbirine tp olma cok var simdi magelerin hepsi banmi yemeli. Bugla dursutlugu karistirmamak gerek. Warriorlar daha rahat cıkıyor ustelik Yonter 1 masrafsiz Videoyu izlerseniz yontem cok basit cıktığım yerde hafif cizgi gibi bisi var. O cizgiyi takip edip takildiğiniz yerde LF basip bir geri sonra ileri yaparsanzi biraz ilerler tekrar takilir biraz sag sol yapip ayni yontemi tekrar yaparsanzi cikarsiniz. Bu kadar basit. Bazen urastiriyor ama hafif lag varken daha rahat oluyor. Sadece asasla denedim warriro arkdaslar cikamadi asaslarimiz cikti. Deneyin sizde yaparsiniz. Digerleri size tp olur tp sc ile. Priestinizi yukarida birakin okcular biraz asagi insin guzel np kasiliyor. tai bu yontemi bile bazi orclar kesmeye geliyor oraya bizi. Warriorları da denedim warrior daha iyi cıkıyor nedense Yontem 2 Tepeye cikarken 2 kisi pes pese birbirine tp sc ile tp olabilir ben denemedim ama tepenin yamacinda iken biribirimize tp oalrka yukari cikabildigimize gore ordandan gecilebilir yada 2 mage yapabilir Gemi savasinda human mekanindaki momuntin oraya cikmak icim mageler oyle yapiyor genelde. Diger bir taktik ise Lunardaki binanin tepesine cikma ordanda guzel kesersiniz iceridekli oyuğa 1 arkadasinzi girsin ona tp olun direk binanin tepesindesiniz. Sorusu olan varsa yardici olurum Bir deyişle bitireyim Biliyorsan konuş ilham alsınlar bilmiyorsan sus insan sansınlar Saygılarımla EurosoftBilgisayar El Morad Akara Kralı __________________