K3nnyDr4CuL Acıklama!!!
Knight Online0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- K3nnyDr4CuL Acıklama!!!
-
30-09-2019, 21:41:59S.a arkadaşlar ben K3nny oncelikle SS ler konulmuş foruma baktm ve sadece guldum kimse olayin oncesini yazmamş paramun slotunda yaklask 3 party birbirne ks yapyodu ve ortam baya gergindi kufurleşmeler felan vs vs.. madem bu kadar kişi ks yapıyo bizde ortami yumusatalm die paramun slotundan Uniq item duşuo boşda olanlar gelip partylerni kursunlar dedk gırgır şamata vs vs bana şu duştu sana bu duştu neyse sonunda slottaki ks durdu taa ki hooly denen adi .... shouttan kufur edene kadar yaptigim şeyden zerre kadar utanmadm utanmadmda sen o laflarin kat kat fazlasni hak ediosn bana cz de party atp pm den para isteyp clan dilenp istedgni alamaynca kufur eden bi adama az bile dilencilerle işim olmaz tanıyan tanır beni a kişi veya b kişi bana forumda kotu demş vah vah diyecek halim yok kimseyi kendime sevdirmek gibi bi duşuncemde yok sadece olaydan bi bolumunu alıp reklam yapmakla olmaz bu işler bizi bilen biliyor.. sonucta kralsn ve her pm ye cevap weremezsn her isteyene parada veremezsn bazılariniz bunu anlicak bazilariniz anlamicak neyse kalın saglıcakla.. __________________