Turkum Salağım.Acı ama gercek.Sizinde farkınız yok bence.
Knight Online0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Turkum Salağım.Acı ama gercek.Sizinde farkınız yok bence.
-
30-09-2019, 21:37:18Sinirden bole bir konu acmak istedim. Olay tamamen cinlilerden kaynaklanmaktadır. 2 gun oncesine kadar ortalıkda olmayan bir clan su an kollugu yanıor.Cin clanıdır. 60+ Lar eslanttan cıkmaz.Ama gidin bi bakın para kasacagimiz slotlara hep cinli koxper.Denemesi bedave gir aralarına sende ac koxp direk BAN...Ya onlar halen para kasmaya devam (ekmek parası)bizim gibi salaklarda onlardan gb alcak kadar salak..(Alanlar icin) Andreme giriyoz comelove diye str ci orc priest acmıs speed hack koxp, ekranda goremiyorsun pat kut kesıor + nasıl bır işki her dropbu ROL .Sen kesersin kutudan unig baş cıkar..Sebep ,yanında gm zaten drobu icinden cekmesi.Sonra kakalarlar sana 10 gb dıye. ft olur zırt dc sın .Cinlilerın clandan kimse dc yuzu gormez.İtem onlara kalır Satarlar gb ye YTL ye ... bf ye gıdersin cinli party koxper, sen ıkın taş duscek diye ... Paran olur gb nı itemini alırsın ytl den, amac ? kimi kescen? adamlardakı zaten +3 hepsi...Sengider ezik 60 ları kesersin tatmin olursun... Anca bu adam bole , su adam program kullanıyor dersin .ama adam gibi bir toplu girisim icin caba gostermezsin.Gosterirsende yanındaki adam benitem kasım bunlar ugrassınder... Pedal cıktı oyun b.ka dondu.Sonra kestim vs de der.Sen olursun ezik. Varrior pedalda cıktı kosun alın ... Koxp party dersin gm gelır kill ceker veya boos atar ortaya ceker gider.sENİN PARTY TOPLU BANYER.. Bu server bole oldudaha beterıde olucak. En azından kendi emegin ile kazandığın ytl ile oyna ana baba parasi ile degil.Anla o zaman kolay olmadığını para kazanmanın zor oldugunu .Cinlilerde sana asalak demesinn.. Sinirden yazdim ...neden biz boyleyiz...Kullandırıyoruz kendimizi... __________________