işte mail .. ----------------- KnightOnlineWorld.GamersFirst.com - Kural Ihlali Yaptiniz! Sovalye! Sizin alehinize bi ticket atilmistir . Oyun uzerinde bazi hile girisimlerinde bulundugunuz resimlerle one surulmektedir .Tickete cevap vermeniz gerekmektedir . Eger gerekli cevabi vermezseniz karakteriniz 09 Eylul 2008 - 09 Kasim 2008 Tarihleri arasinda girisleriniz engellenecektir . Eger ticketin gecersiz oldugunu ispatlarsaniz karakterinizle girisleriniz acilacaktir . Tickete bakmak ve itirazda bulunabilmek icin lutfen asagidaki linki tiklayiniz : knightonlineworld.gamersfirst.com/mykol/ticket/open-ticket#3924-493875 Adresinden itirazinizi belirtebilirsiniz. Tesekkurler -- Powered by funpic.org Free Webspace with PHP + MySQL support! 8x MySQL 8x FTP Traffic inclusive!‏ ----------- arkadaslar sımdı orada verılen url'ye tıklamadan once uzerıne gelın ve sağa tıklayın ozellıkler deyın ve cıkan ufak form'da karşınıza ne tur bı adres cıkıcak soliim .. işte bu adres => knightonline.gamersfirst.net.tc/ ANLİCANIZ BU ADRESE SAKIN TIKLAMAYIN ARKADASLAR SAKIN NE BAKMAK ICIN NEDE BASKA BIRŞEY ICIN ASLA TIKLAMAYIN ! BU BU SALAKLARIN YAPTIGI EN BUYUK 1.HATA İDİ VE SİMDİ 2.'SİNİ ACIKLIYORUM sımdı bu Sa.lak herıfler mılletın charlarını hackleyebılmek ıcın bole maıl atıyorlarya gercek adres uzerınden mıllettde dogal olarak ınanıyor herıfler okadar salakkı bakın dıkkat ettıysenıze her maılın altında funpic.de yada .org domaınlerının adresılerı yzıyor yanı bu salaklar free hostu bu adresten almıslar o adresı virusu koyabılmek ıcın yonlendırmısler sonrada atmıslar sunu dıcem yanı bu salaklar sıtenın kendı emaıl sender'ından yolluyor nedenı ıse normalde pıyasadakı email sender'ların yasaklanmış olması yanı sıze demek ıstedıgtım şey asla bole bı maıl geldıgınde tıklamayın en azından bısı bılmıyorsanız bıle alttaki funpic.org hostın domaın fırması ıle ılgılı bısı gelıyormı gelmıyormu bakın ? ve gelıyorsada TIKLAMAYIN gelmıyorsada TIKLAMAYIN ! bu maili dogal olarakta silin yada yanıtla dıyıp herıflere ana bacı kayın Dipnot: yukarıda gecen adreslerden SAKIN AMA SAKIN BIRINE BILE TIKLAMAYIN ONLARIN ATTIGI VİRUSLU SITELERDIR ONLAR BILGILENDIRMEK ICIN KOYDUM GORUN DIYE . ...aresten alıntıdır arkadaşlar,bu şekilde kafemize gelen 80 level mage carlı bi abimizin maneste hesabı calınmıştı orda da gorunce işi genele yaydıklarını duşunduğum icin burdan paylaşayım istedim,dikkatli olun... __________________