Şu K0 Tarihine Bir BakaLım,Acaba kac tane kralın charı 3.,4.gunde heklenmiş..paralar başka charlara aktarılmış v.s v.s sacmalıklar... Bu Serverdaki 7.ayım Areste koca 5 yıl toplamda 7-8 yıl arası onca kral gorduk biri heklenmedi,heklettirmedi de charını nasıL oLuyorDa sen hack yedi diyorsun caqal ===??? Hani Charın Guvenirliği Cok sağLamdı karşıyaka seni iyi bilirdi kimse seni hekLeyemez idi ??? ne OLdu kendi parmağını kendi gozune mi soktun cocuk ? M0sKov İtiraf etti karşıyakalıymış,parayı kırışmışlar Oğuz abisinin arkasındaymış surekli...Ne bicim mahLukatsınız ki adam , aslında adam bile değil cocuk...KiLLingJoke..bağıra bağıra diyor ki : g.tu kalkmış oguzun,sonra gidip onun kLanına giriyor...uLan millette ne 'şey' varmış hele oğuzda Değerli ağalarım bana GallipoLi melipoli demeyin konu takiplerime bakarsanız eğer ben 57 lvlkende , 59 lvl kende sittin ay oncede humankende bunları sevmiyordum surekli konu acıyordum cunku bunlar iyi insanlar değil..takip edin yazdıklarımı inandığım şey uğrunda olmeye hazırım...ne dedim herkes bilir bunlar sağlam ayakkabı değil..ne oldukları ortaya cıktı konularda herkes gordu ne olduklarını ama sanmayın ki ben foLLowun hepsiyle uğraşıyorum oradaki iyi insanlarıda biliyorum parmakla gosterilecek kadar..uLAn atıp tuttunuz o hırsız bu hırsız amenna siz haklısınız diyelim...SİZİN HIRSIZ DEDİĞİNİZ İNSAN IRKcILIK YAPMIYOR...VENTRİLO DA KURTLERE NEDEN ANA AVRAT KUFUR ETTİNİZ , SONRA SİZİN KLANDAKİ KURT ARKADAŞINIZ SİZE NEDEN BOZUK ATTI....İRFAN AĞA ACIKLA BUNLARI YOKSA DAHA COK ŞEY ACIKLAYACAM BEn SİZE...olm siz o kadar safsınız ki klana aldıgınız adamların adını sormadan alıyorsunuz cok ACığınız var dikkatli olun diyorum... 2.nokta...Tehdide hic mi hic burada klavye erkekliği yapmaya gerek yok yuzyuze goruşmek isteyen buyursun ozel msjm acık ama anne babasından helallik isteyip gelsin keza bende oyle yapacam BEN HAYATTA HİC KİMSEYE GUVENMEM HELE BİR OYUN İCİN ARQUN bilmem başka kişi bana item verecekmiş )) guldurmeyin ben sizden itemimi sakladım ardreamda GREENFOGA SORUN NE İTEM VARMIŞ LORDOSTA:.. SERCAN OKURSA BU KONUYU GENE KIZACAK UZUN YAZDIM DİYE AMA Napalım be kanka yazacak bazı şeyleri bilecek kadar yaşadık..hayatımız ko ve asdıaooısadoıs-xD msj ından ibaret değil... ŞİMDİ SOYLEYİN BANA HANGİMİZ POKEYMİŞ ??? HADİ SERKAN AHMO MEHMO LOLO acın konular ... Humanlar sizde susmayın hani kinginiz nerede kral neden coins dağıtmıyor araştırın !!! HODRi MEYDAN - 2 LORDOS BACK.. __________________