Gulmek isterseniz tıklayın yeter :) ((Verildiyse K.B))
Knight Online0 Mesaj
●10 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Gulmek isterseniz tıklayın yeter :) ((Verildiyse K.B))
-
30-09-2019, 21:30:43Şekerim Meraba; Ne var ne cok nasıl gidiy ekserlik.İstikamet, şinav u yat kalk war midur.Keyfin halın waktin yerindedir inşealleh.Eminem ki şimdi caviş olmişsindir , en azından bi onunbaşi olmişsindir artıkın lo. Eger bu kedar o da olmamişsen butun Turkiye senin g… den parmak koysın.Anladın sen oni ). Şunu hec unutme ki butun şefaklar bitmeye mahkumdır.Yani seninki de elbet bitecek guni geldiginde.O yuzdendır ki iki nokta ust uste biri altta biri ustte u senden bela vermiş ayni zemande, ye ic keyfine bak tabi gurevlerini de eksiksiz yerine getiresin ki zopa yemiyesin bu cok onemlıdır ha benden sana tecrube tavsiyesi olinir. Nerde kalmıştık diyem ki o tatli canıni hec sikme yani merak etme ardinde bıraktıkların duriy, hemide eynen biraktıgin gibi.Sadece birkac şey dışinda e artık o kedar da olsin canim. Ma dunya da doniy ona bakarsan bir gece oliy birde gundiz ona da engel olacak halımız yoktur ya dawar gidi davar ). Ev bıraktigin gibi eski tes eski hemam. Gecen heci dayiyle mustefe dayiyi karşi karşiye oyle bir getirmişem ki sorma. Kirayi haci dayiye verdim. Mustefe okızı da cıldırdi niye verdun diye vala mustefe dayi aşağide heci dayi de yukaride o gel ula aşaga diy oteki sen gel ula yukari diy hacianne de nerdeyse kalpten gidecetu. Dedim belki biri mezele oteki gırtigehe(mahpusa) gider de kurtulurız.Ev de bize kalır ama olmadi haci dayi kalıbınin adami cıkmadi.Tipi musağit degil, nah bi daha veririm kirayi ona.Evun bir odası hala kirade sattıgim oteki odayı da geri almişem ki sorma.hemde beleşe sayılir.Kıriz vurdu adami mecburen he dedi hırtık. Senin halınin biri de benim odaya taşındi.Engel de olamamişem zorla oldu biraz de.Bende madem geldin dedum hoş geldun altina birde elektriklu hasır attum gerci biraz fazla yakiy ama genede kıcımız da iyi ısıniy hakukaten de yani yigudi oldur fakat hakkuni tastemam ver demişler. Şuni icten soyliyem can dost vallahi seni cok ozlemişem kaya ya esku arada bir, bire beş katarak anlatirem ki sorma. Hele bi gun sabah uyanipta elektriksuz susiz tiraş oldigin guni hic unutmam ben demiştum sana akşamdan ol diye sen cektin sıcacık battaniyeyi kafana daldun hayal alemune sabahta olanlar oldi hemi de oh oldi muhendus sozi dinlemezsen boyle olır. Her neyse dedugim gibi durum bundan ibarettir eksigi var fazlasi yok.Eger varsa da mektubime son vermeden gene tum Turkiye senin g… den parmak koysin.Allah buyuk tez vakitte buluştirır bizi inşeallah.Geldiginde sen yokken ki yaşadıgim maceralarimi anlatırım sene.Hele sen bi gel gosterecem sana dunyanin kac kucak oldugini.Butun komutananlarine, esker arkadaşlarune Bendeniz Adnan Cavuştan cok cok selam soyle.Saglicakla kalasın. Son sozim Allah tez kavuştire….
))) __________________