Altayda 52 level bedensel satilir
Metin2 Ticaret0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Metin2 Ticaret
- Altayda 52 level bedensel satilir
-
30-09-2019, 21:30:41Arkadaşlar metin2 yi bırakmış bulunuyorum bu nedenle oyun suresince harcadığm zamanı paraya cevirme duşuncesindeyim oncelikle carı tanıtayım hoşunuza giderse ulaşırsınız.. Karakter: Savaşcı 52 Level Bedensel Nick: Karamsar35 HP : 80 STR:65 DEF: 5 SP:5 Oncelikle itemleri sayayım: +9 Demir Kask, +9 Abanoz Kupe, +7 sersemletmeli %2 bloklamalı Siyah yuvarlak kalkan, +5 1000 hpli Mor yakut kolye ve +6 1000 hp li Kristal bilezik hpleri az gibi gorunmesin arkadaşlar bunları kullanmamım sebepleri var mesela mor yakut kolye ve kristal bilezik bildiğiniz gibi hp uretimi verio ve bu yaklaşık %55 lik bi hp uretimi ve bu pvp olmayan metin2 icin cok iyi bi rakam, +6 +3 savunma +3 korunma +3 hız taşı basılı 1000 hp li Mavi taş zırh, +5 1000hpli mest eden ayakkabı, +4 36 Ortalamalı +3 darbe +3 savaşcı taşı basılı dolunay var arkadaşlar sw de kutsama ucuz alıp +9 yapmak cok kolay olucaktır ben bıraktığım icin uğraşmıyorum size kaldı orası , butun gorevleri yaptım carın ork dişi gorevi bitti lanet kitabı gorevindeyim depoda 20 tane lanet kitabı var her gun bi tane vererek bitirebilrsiniz, +0 +3 hız basılı keşişte var ork dişi gorevide bittiği icin hız olarak sıkıntınız olmaz, uzun suredir girmediğim icin at oldu ama at zırhlı, skillere gelince hava kılıcı m1,cevirme m2 m3 e bir bk var,ofke 15,hamle ve uc yonlu 1 de, bk okumaya fırsatım olmadı artık girmiyorumda zaten depoda artı basma itemleri kutsama kuresi yaşam kutsaması delici kritik isabet ejderha parası gibi ozel itemlerde bulunmakta 200k para var sanırım oyunu bırakıcağım gun millete dağıtmıştım parayı ,arkadaşlar acıkcası doluyu +9 fln yaparsanız car cok sağlam oluyor ben 61 level fln kesiodum rahat rahat ama uraşmak istemiorum, eğer ozellikler hoşunuza gittiyse carla uraşmak isterseniz zevk alıcaksınızdır , bana ulaşmak icin [email protected] __________________