S.a arkadaşlar Ronarkta tam 3 yıldır zaman gecirmekteyim YuXeXeS in ilk kuruldugu Cİnlilierin pk ATtıgı zamandan beri bilen bilir kurcalamaya gerek yok Bugune kadar ne boyle bi konu actım nede baska birsey yaptım Benim playerligimide insanlıgımıda bilen cok iyi biliyor... Ne kimseyle bi derdim neden alıp veremedıgım bisey var LOrdos denilen arkadas falllowmeden istedigini alamayıp gallipoliye girince bide llZORBEYll kral olunca delirdi... isterse gallipoliyi biraz anlatayım ona tamamiyle npt ile kurulmus ve clandaki memberler hırsızlıkla charlarını dizmistir en baba ornegi lARQUNl nun thevansı soyarak yaklasık 200 300 gb sini ele gecirip ardından clanda bulunan awakasbebgiminde clandakı baska birini soymasıyla ARQUNLarın bunu clandan atması ve sonrada ksclerle awakasbebegım arqun kardeslerın yuxexesteki thevansı nasıl soydugunu anlatmasıdır ve 100lerce sey var anlatmaya zamanım yetmez en sonda clandakı ısmını unuttugum bıir priestin clandan cıkması nedenini iste dakka bası mıletten kufur yemesi olarak bildirmesi clan dısıdakıler clandakılere neden kfur edıyo artık orasın tahmın edebiliyorsunuzdur.. en sonda lordos arkadasımız dayanamayıp baana ksklı oldugum ve kralında ksklı oldugu ıcın parayı beraber yedıgımızı soylemekte gidin krala sorun bakalım boyle birsey varmı benım onunla muhabbetım bile yok yuxexesten cıktım db lenmedim nedenmı onlıne olamıcagım ıcın emre arkadasımın clanına gırdım bunda hic bi sekılde ilginc birsey yok hala guardofqick ve yuxexeslilerle ardreamda pk atmaktayım ve muhabbetımız hala aynı ... benım allaha sukur ne iteme nede baska biseye ihtiyacım var suanda zaten base kasıyoruz arada MOSKOVla gırıp ardreama bakıyorum ezık oldugmu dusunen varsa ardreamda vs yaparız herturlu kesılcegımı bile cagırılan vs ye gıreım bundan kımsenın kuskusu olmasın ... benım playerlıgımı Gallipoliye fulltimepk ya yuxexese Sirdeathlese en eskılere ve yenılere sorabilirsiniz... kisiligimide aynı sekılde derdi olan oyundan pm sını atar msn yada ventime gelir adam gibi konusuruz... bu formda artık son yorumum ve son konumdur artık buraya gırıp canımı sıkmak ıstemıyorum yakındada yenı bır clan kurucam adı ClanFullAllyFullPtFUllxD olucak herkese tesekkur ederım iyi forumlar....
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- >>>>>MOSKOV acıklama<<<<<<<<