68 level karabuyu sura. Jade serveri teklif.
Metin2 Ticaret0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Metin2 Ticaret
- 68 level karabuyu sura. Jade serveri teklif.
-
30-09-2019, 21:22:37Jade serveri acıldığından beri oynadığım karakterimi satmak istiyorum. Kırmızı bayrak olduğu icin cok ilgilenen olmadığı icin krallığın izi alarak mavi bayrak olarak değiştirdim bir kac gun once. Karakterin fiyatı değil de icindekileri satıyormuşum gibi hissetsem de komple satılıktır gelecek en iyi teklife istanbul ici yuz yuze vereceğim. Ateş Hayaleti g1 Karanlık Koruma m6 Karanlık Kure m10 (İki bk sonra G1) KARANLIK VURUŞ 14 ATEŞ VURUŞ 1 Skillerinde 1 puan dahi kayıp yoktur statuleride olabilecek en iyi seviyededir. Donuşum G1 325 M YANG BULUNMAKTADIR ICINDE. Asıl para edecek itemler bunlardır. Kasılması icin 10 tane bilet bulunmaktadır. Exp yuzuğu duzeltme kağıtları yaşam kutsamaları ışınlanma yuzuğu fazla sayıda beceri kitabi (Ozellikle kendi okuyacakları) İster icindikleri satıp ticaretle komple baştan dizersiniz ister kalan bilezik kupe ayakkabıyı 325 m e alır paşa paşa oynarsınız. İsminde sıkıntı yok beğeneceğinizi tahmin ediyorum. Karakterin temizliğine kefilim numaram adresim vs. herşeyi verebilirim. KARAKTER İSTANBUL İCİ YUZ YUZE GORUŞULEREK SATILACAKTIR. TEKLİF İCİN FACEBOOK ADRESİMİ VERIYORUM. BURAYA SUREKLİ BAKAMAYABİLİRİM. İLGİLENDİĞİNİZ İCİN TEŞEKKURLER. OĞRENCİ OLDUĞUM İCİN PARAYA İHTİYACIM VAR BU YUZDEN SATIYORUM. LUTFEN MANTIKLI TEKLİFLER VERİN, İCİNDEKİ YANG 500 M DESEK DAHİ YANG SİTELERİNDE 1M 45 KR CIVARI SATILMAKTADIR. https://www.facebook.com/yasindogan34 Mesaj icin:531 552 04 58 75 LEVEL BEDENSELE VE BUYULU SILAHA TAKAS OLUR __________________