TogetherDesire VS SaSHeNKaa ( VS Teklifi )
Knight Online0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- TogetherDesire VS SaSHeNKaa ( VS Teklifi )
-
30-09-2019, 21:19:50Hayırlı gunler herkese. Arkadaşın neredeyse bir aydır benimle VS atmak icin yırtınıyor. Bende bu isteğini yerine getirmek istiyorum. O kadar atıp tutuyor ki playerliğine fazlasıyla guveniyor anlaşılan bu duruma gore benim VS şartlarımı hay hay diyerek kabul edecektir diye umuyorum. VS Şartları ; Her iki karakter eşit olacak ( A'dan Z'ye ne eksik ne fazla ) Her iki karakterden de movie alınacak. ( Movieler VS'ye başlamadan once itemler gosterilecek. Atack ve Defans dahil , movie kesilmeden VS'ye başlanacak.) DD olacak olmayacak muhabbetine hic girmeye gerek yok karakterler eşit olduğu icin bunları tartışmaya gerek yok. Full SC olacak. Her iki taraftan ilk kim 3 skor alırsa VS biter. VS'yi kesinlikle boş atmam itemine olacak ve VS'ye başlanmadan once her iki tarafta itemi oyunda ortak aracı bir kişiye verilecek. VS bittikten sonra cekilen movieler kesintisiz bir şekilde youtube atılıp izlendikten sonra herhangi bir illegallik yoksa kazanan taraf itemi alacak. +10 Dark Vane koyuyorum ortaya SasHeNKaa'cım eğer senin icinde sorun yoksa bu akşam bile atabiliriz VS'mizi. Eşit item karakteri nasıl ayarlarız diye duşunecek olursan clanımdaki butun karakterlerin itemleri eşit. Bulamazsan eğer ben İD-PASSWORD vermeye hazırım. Cevabını bekliyorum NOT : Kendi forum hesabım banlı olduğu icin bu uyeliğimden yazdım. TogetherDesire / Caner __________________