Sa cumleten iyi gunler Bu zamana kadar ws geri cevirmedik ve cevirmicez sonucu ne olursa olsun bunu herkes bilsin. baskalarini kesip bizim adimizla konu acmalar, kestigimiz elemanlarin hala konusmalari ustune bu konuyu acma geregi duydum cunku bu serverda anlamsiz bir kibir var kimse kesildigine inanmiyor: 1v1 de 16-0 kesiyorsun okadar bombastic patlamasina ragmen kesilmeden once laf edip kesilirken ortak,kanka,''saygi duyuyorum'' kelimelerini duyuyorsun 2v2 de El vermeden kesiyorsun +10 pedal ve tbl oluyorsun 3v3 de 20-1 kesiyorsun neti kotu oluyor sonra 5 gun ortadan kaybolup gelip konusanlar oluyor 8v8 kesilmemek icin ayni irka gecenler bile var Simdi buraya yaziyorum gucenmece darilmaca olmasin yok esit item degiliz su bu olaylarini kaldirmak icin hazir clan warda acikken 1v1 warrior buju polearmla atabiliriz(chaosun arkasina siginma olmasin) Ayriyetten : 2v2(Warrior Priest , Istek Uzerine Avans Verilir) 4v4 5v5 6v6 7v7 8v8 Ws atilir ister itemine , ister cashine , ister zevkine Ayrica Cast Clanina Ozel Kampanya yapip onlari 6v8 e cagiriyorum! Wslerde istedigimiz kurallar: Magesiz Holy Potsuz Antisiz / Taliasiz Kuculme Topsuz eger gelicek clan varsa mesaj yoluyla veya bi sekilde bize ulasin hemen kurallara ekleme yaparak ws mizi atariz iyi forumlar __________________