Server Birleşimi Hakkında(AVANTAJ)
Knight Online0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Server Birleşimi Hakkında(AVANTAJ)
-
30-09-2019, 21:16:40Oncelikle herkese iyi gunler dilerim Server Birleşmesinde size sunulan iki guzel avantajları soylemek istiyorum. 1. Oynadığınız serverde nickinizi beğenmiyorsanız,değiştirmek istiyorsanız oncelikle yapacağınız yontemi anlatacam sizlere. Şimdi ornek veriyorum ben Athenada EtiBuFVerseM nickini kullanıyorum ama değiştirmek istiyorum,oncelik yapacağınız iş birleştirilecek olan Atilla serverine girip aynı nicki oraya yazmanız gerekiyor aynı ismi (EtiBuFverseM) actıktan sonra Server birleşim gununu beklemelisiniz. Server birleşim gununde karaktere giriş yerinde start basınca onunuze isim değiştirme butonu gelecek ordan isminizi değiştirebileceksiniz. Şoyle Uyarı! vereyim başka şahıslar diğer servere gidip sizin isminizi calabilir bunun icinde onleminizi onceden almanız gerekiyor eğer başka şahışlar sizin nickinizi kurmuş ise server birleşim gununde ondan once giriş yapıp aynı nicki siz daha once kurmanız gerekiyor 2.Bir hesapta 4 account var. Ornek veriyorum Athena'da 3 priest 1 rogue var.siz o rogueyi ordan silmek istiyorsunuz.Roguenin leveli atıyorum 30 olsun. Oncelikle yapmanız gereken Atilla serverine gidip o rogue yerine yapmak istediğiniz jobu sececeksiniz daha sonra Atilladaki o actığınız charı 30 levelden yuksek yapmanız gerekiyor. Nedenide Atilladan 35 level char athenada 35 den duşuk char var ise otomatikmen Atilladaki 35 level o duşuk levelin yerine geciyor. Bilgilendirmek istedim , herkese iyi oyunlar dilerim EtiBuFVerseM / Athena __________________