__ben FosforsuzCevriye__ şu son gunlerde bazı kişiler isimlerde belli başta (deadlyreeker ve dahası....) işlerine gelip hakkıyla kasmak zorlarına gittigi icin transfer yaparak birşeyler yapmaya calşıyorlar..bircogunun taktikleri degişik tabikii... kimisi bifrost zamanı gidip orada aktarım yapıyor kii bolece kim kesmiş kim kesilmiş gorulmuyor herkeste the great hero yazıyor mantıken...yada kimisi savaş sonrası baskınlarda transfer yapıyor..yadaaaa şu an yeni cıkan isilion katına cıkıp orada tranfer yapmak orada np ve parada gidiyor mantıken ...inanmayanlar varsa np gitmedigi konusunda buyursun denesin ayrıca araştırı bakın...carnacta bile aynı sorun var adamlar isilion kastında vs yapıyor bunu yapan kişilere pm attgım zaman ve np sini sordugumda adam direk kufure başlıyor ve cabası(HAKKIYLA KASAN ZATEN CELALLENMEZ BEN GURURLA SORANLARA SOYLUYORUM NP Mİ!!!) ...bir kez bile kufur etmedim pm attıgım kişilere varsa ss cekip koysunlar bende herkes icinde ozur diliyim..kısaca duzgun soru soruyorum it hesabını alnıyoruz ve gotumuz kalkmış oluyor(kimlerin kalktıgı belli) ben bir kişinin bile pm sine cevap vermemezlik etmedim vermediysem kesinlikle afkyımdır ayrıca kimiside np sıfırlnacagı zaman r2 de 1-2 saat durmak gibi bir yontem bulmuşlar kafalarına gore ve leader pointleri bugta kalıyor sonuccc ortada..benim ve diger arkadaşlarımı hepiniz goruyorsunuz(cevriyeler) az cok cz de ama digerleriini,,?????, kac kişiyi gordunuz bu semboleri direk kasarak cıkarttı dragonu,,H,,mirage cıkartanları bir cok kişi bugta isteyerek yada istemiyerek kimisi dicek neyine actın bu topici cevap=ben ve benim gibi normal yollarla np kasanların hakkının yenmemesi (umarım sen cardaki np yi kasmadın direk aldın diyenlere cevap baştan beri vardıı dragon ben aldıgımda degişmedi ve ustunede kastım) herkesin bu konu hakkında en azından mağdur olanların ticket atmasını rica ediyorum herkese saygılar.... __________________