Ronark'ta Bir Clan
Knight Online0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Ronark'ta Bir Clan
-
30-09-2019, 21:11:07Mrb frmtr okurlari.. Ronark acıldıgından beri bi clanim var.. Clanida muhabbet sohbet havasi olsun diye kurdum.. Gercekten de oyle oldu... Bi suru arkadasimiz oldu ve bu clani en ust seviyeye cıkaricagimiza soz verdik... Ama bu arkadslarin guc hırsı bu clani ileriye goturmeye yetmedi... Cogu yuksek grade li clanlardan cagirilidigi icin terketti.. daha da kotusu ben bi sure oyunda yoktum ve bunlarin coguda bu zamanda oldu... Verilen sozler kurulan arkadsliklar yalan oldu... Pm lere bile cewap vermeyen kisilerle savasmisiz... Arkadaslar su an 48 lwl asasim. Koxp ve turevlerini bulastirmadim.. np de yok... clani sifir lwlli arkadslardan kurmustuk kalanlar 57 60 oldu ve ben hala 48 im..Sorunlar yuzunden... Clanin ismini vermeyecegim suan da g5... Arkadslar 3-5 np ile g4 yapmaya calisiyo... Ve kalanlar gercekten sadakatlerini gosterdiler... Bu clani sabir ile en ustlere tasirim, muhabbetim de iyidir derseniz buyrun beklerim.... Ronarkta Human olan Arkadslar [email protected] msn den bana ulasabilrsiniz... AMACIMIZ HİLE HURDA DEGİL MUHABBET ICINDE EN UST SEVİYELERE GELMEK... SAYGILARIMLA..... __________________