Arkadaşlar bu gun klavyedeki tuşları bir biri yerine kullanma ile ilgili bir program yolladım Programa calışmıyor xtrap engelliyor diyenler oldu Bende 3 aydan sonra KO'yu yukleyem dedim Setup.1299 ve AutoPatch yukledim patch1332 felan 1453 1473 felan derken bi bicim yukledim oyunu bir karakter actım girdim msn'den arkadaşı caırdım adam benim sadece başımı gorebiliodu vuducum yoktu sonra bi pm geldi "bug'da kalmışsın diye" bir iki defa denedik sonra hata veriyor diye full patch indirdim Sorum Şu: Bundan 2-3 Ay once yeni patch'le beraber humanlarda bi bp vardı erkek sadece başı gozkuyor ve vucudu gozukmuyordu elinde hell breaker vardı Oyuna ne zaman girsem ben adamı boyle goruyordum Sohbet acıldı en az 4 arkdaşım daha bu adamı tanıyomuş ama ismini cıkaramadık Lutfen Olympia'da Vucudu Gozukmeyen Sadece Başı Gozuken Bu Priest'ı goren varsa bu konuda bildirsin! Merak etme nedenim şu? patchleri atlayarak yukledik patchlerle beraber deişik data quest item dosyaları da yukleniyordu eğer bir bug varsa bilmek istedik ! Ki halen deniyoruz xtrap ve PunkBuster guvenlik eklentileri klavyedeki tuşların yerini deiştirerek skill bara diğer tuşlarla ulaşmayı engelliyormu? mesela "2"'ye basıp pot basmak yerine "U"'ye basıp pot basabiliyormuyuz bilgilendiren olursa sevinirim! sağlıcakla kalın! __________________