Merhaba, Mehmetcik serverinde bulunan 2 adet karakterimi satmaktayım. Nijja bıcakcı 2 perfect 1 grand ve m9 skili olup skil kaybı olmayan bir nijjadır.Donuşum perfect atı askerdir.İcinde 150 gunluk binek vardır.Ep ile alınmıştır.Alan kişinin zevk alacağını duşunuyorum. Sura karabuyu 1 grand master diğer skilleri m9 m8 vs olup onunda skil kaybı yoktur.Atı askerdir.57 gunluk 60 hız veren atı vardır.Yan karakterinde ise 62 şamanı bulunmaktadır. Almak isteyen arkadaşlar bana ozelden mesaj atsın fiyat nedir diye sormayın siz değerli oyuncuların bu derece carın ne kadar olduğunu bilip o fiyatta teklif vermesini dilerim.Bazı insanlar vardır gereksiz mesaj atmayın diye ama gereksiz mesajda atabilirsiniz.Milletimizi gereksiz goren bazı forum kullanıcıları kendilerini ne kadar gerekli goruyolarsa bole tabir etmekten zevk alıyorlar. BU ARADA CANAKKALE ZAFERİNİN 99. YILINI KUTLARIM. Canakkale Kahramanları Malım, mulkum Eşim, dostum Yarim demediniz Hic tereddutsuz Gidip can verdiniz Elimde bardağım Cayımı rahat icebiliyorsam Cunku siz orda oldunuz Daha onbeşinde, onaltısında Kurşunlara yurudunuz Helal edin hakkınızı Yapabildiğim tek şey bugun Bir Elhamla, iki damla gozyaşı Ruhunuz şadolsun Canakkale Kahramanları __________________