Arkadaşlar o0oGuaRDiaNo0o hırsızdır die bi konu acmıştım ama konu acıklığa kavuctu ve maradonda donen organize bi hırsızlık o0oGuaRDiaNo0o (kudret) i de suclu olarak gosterdi yapılan olayı kısaca acıklayım sizden buy. pazarındaki pahalı bi iteminize fiyat biciliyor ve maradon town atmanız soylenilio oteki charımda para kaldı onla geliyorum diyorlar ve maradonda beklemenizi soyluyolar sonra charla gelip size dup olmadığından emin olmam lazım yakın bi arkadaşına itemi ver diyor tabi sizde yakın bi arkadaşınızı cağırıoısunuz bu sureye kadar sizin nick inizin aynısını bi char acıyolar ve arkadaşınız o chara itemini gosteriyor yok beğenmedim vaz gectim itemden bahanesinle ordan ayrıldıktan sonra sizin nick inizle aynı isimde olan char arkadaşınıza trade atıyo ve hırsızlık gercekleşmiş oluo ne yazık ki GELELİM ONEMLİ noktaya o0oGuaRDiaNo0o an arkdaşımızada siz town at maradon towndayım dediğiniz zaman o andada onla konuşuyolar aynı hırsızlık tekniğiyle o town atıyor ve onu goruosunuz yani orjinal o0oGuaRDiaNo0o ' ı işin kısacası iş organize arkadaşlar LUTFEN DİKKATLİ OLUN VE BU TAKIM İŞLERDE KSC ALIN Kİ BAŞKALARINA LEKE ATMAYIN BEN BURDAN o0oGuaRDiaNo0o ve sensualtys ailesinden ozur diliyorum iyi oyunlar __________________