Charları Hacklenenler Lutfen Baksın
Knight Online0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Charları Hacklenenler Lutfen Baksın
-
30-09-2019, 20:55:36Arkadaslar şifre değişmiyor,ticketlerimize cevap verilmiyor,surekli lag surekli dc veriyor ve bize halen bu oyuna para vermekteyiz ve adminler bizim verdiğimiz paralarla bize ızdırap cektiriyorlar. Bne bu oyuna 5 senemi ve her ay preminium alıp para verdim,5 yıl icerisinde hemen hemen 20 charım oldu ama hepside hacklendi fakat buna oyun adminleri hicbirzaman bir cozum bulmadı ve kaale almadılar.Kops ve exp bug gibi hic bir illegal olayda bulunmadım.Hakkımla kasmak istedim ama bugun hack yedik izmir yeşilyurt bolgesi olarak.Sizden bir ricam var arkadaslar.Lurden buraya yazacağım mesajı ticketten gonderinki birlik olduğumuzu anlasınlar ona gore onlem alsınlar artık.ben oyunu bırakıyorum ama bu hareketimdeki tek maksadımoyuna devam etmek isteyen arkadaslarıma destek olmak.Umarım beni kırmazsınız ve 1 dakikanızı ayırıp bu mesajı ticketten gonderirsiniz.Şimdiden hepinize cok teşekkur ederim arkadaslar ve sizlere sabır dilerim. Gondermenizi istediğim mesaj : wher are you admin? all users chars is hacked but you not helping to knightonline users.why? Server:Ronark Name:xXx lvl:62 &50 Np:60k Jop:kasarhood Caracter:Human Oyunun sonu yok diyenler icin alın size son: HACK __________________