s.a arkadaslar forumda cok dandır takılıyorum ama sadecce yazılan yazıları okuyordum ama en sonunda cok gucume gitti bi konu.. Ondan Buraya Bi konu acmak ıstedim.. 1.synca burda yazdıklarını +20 yaş biri okusa cocuk oldugunu anlar 2.millete yag cekme yok koxp yok bug falan filan 3.Kral Olım event falan yapıcam dıyorsun gec bu ayakları.. burası yenı bı server o kadarda mal olamassın 4.Sen en iyisi bu yag ayaklarını bırak normal sessiz sakın oyununa devam et ok 5.VOCAL seninde yazdıklarını teker teker okudum yok kral olursam event yapıcam yok elmoradda saklanıcam benı bulana para falan verıcem cocuk oldugun burdan bellıi EVET ARKADASLAR Bu Sozlerim HumanLara ArkadasLar Sizi Bir Tavsiyem Kralınızı Secıceksenız Terbiyesi yerinde ve yası olgun olan kısınızı secınız cunku synca volca 4rey vsvsvs buraya gelıpde oy dilenirse bunların amacları bellıı Cunku Tezgahlarda onlarca item dururken kım ex event yapar he yapan kısıde cıkar ama o ınsanı aranızda secın boyle yagcıları deil.. UMARIM YANLIS BISEY YAZMAMISIMDIR HERKESE IYI OYUNLAR __________________