Benim anlamadıgım Daha ortada kral adayı belli değilken nasıl bana oy verin ben kral olunca sole yapcam bole yapcam diyebiliyonuz? Kimse gelin guvey olmasın şimdiden humanlarda G1 kolluklu clanların sayısı neredeyse 5 şi geckin ve g2 oldukca fazla ilk 10 clan arasına girecekmisiniz oncelikle o bir belli olsun bu ne ya okuma yazması olan gelmiş başlık acıyor ozellikle synca sen daha aday değilsin ya aday ol ole oy iste bizlerden neden ikide bir sen ve senin clan arkadaşların bu forumu kirletiyosunuz ??? Bu davranışlarınızdan dolayı kesinlikle synca denen sahısa oy vermiyeceğim.. ayrıca Krallık olgunluk gerektirir ama sizde olgunluk diye bişey yok gorunduğu gibi. ne zaman bu foruma girsem millet ya kendilerini ovuyor yada birilerini taşlıyor!! arkadaşlar burası bir forum sitesi! Bu sitenin amacı ne oncelikle Onu ogrenelim? Millet neden foruma takılır stres atmak icin değilmi? yada bazı konular hakkında bilgi sohbet vs vs. bir cogunuz kufurle başlıyor kufurle bitiriyorsunuz KUFUR ederekmi stres atıyorsunuz yada kocakarılar gibi birilerini cekiştirerekmi? Ya cocuksunuz diyecem ama bizde cocukluk yaptık Bizde okul okuduk kafanızda basıyor 14 yaşında bile olsanız kafanız bir cok şeylere basıyordur en onemlisi Hicmi aile terbiyesi gormediniz biraz saygılı olun ya kendinize olun en azından Bu ne cocugun biri diyoki > lan seni nasıl kestim cz de ama < adamda başlıyor yok senin anneni bilmem ne yapim malicem vardı yok ilision attın başlıyo saymaya. nedir bu arkadaşlar ne ıspatlamaya calışıyorsunuz siz bu oyunda? nedir amacı bu oyunun? kral olunca ne olcak krallık parasını cektin yedin bitirdin item yaptın sonrası? yaptıgın itemleremi guvenerek oyun oynayacaksınız Siz oncelikle parmaklarınıza guvenin oynama zekanıza guvenin itemi şimdi yapamazsanızda elbette illerde yaparsınız NP şimdi kasamazsanızda zamanı gelince deli gibi kasarsınız Boş işler ya bu krallık allah sabır versin oncelikle kral olcak adama. neyse lutfen kral belli olmadan bir daha aday adayları hakkında yazı yazılmasın!! __________________