Arkadaşlar bircok kişi K.o.k adlı site Tarafından Soyulduğunu soyluyor Ama bir turlu kanıtlayamıyorlar Ne bi virus bulabliorlar nede kanıt Ben bunu ceşitli programlar Aracılığıyla Buldum Biraz Yorucu oldu ama Nese Dun Programları calıştırdıqımda Ağ bağlantısını izlerken 1. Port K.o.k ın sitesi 2.Port ise Virus Yaymak amaclı Hicbir Ekran goruntusu qelmeden Pc veri Tabanına yerleşen Olası keylogger yazılımı yaymaktadır! Virusun Adı (Zango) Dur. Bulaştıqı bolge Win32 System Root .. Sizde bi goruntu olmadan yonlendirilen site:: prompt.zangocash.com/Setup/61*52*567/seekmo/UPX Werdiğim Yerde Setup yazan Yer in acıklaması : PC Veri Tabanına Ruhunuz duymadan kurulum yapıp Normal Bir Windows Dosyası gibi calışıp Verilerinizi Kodların icindeki Mail adresine atmaktadır. Yani Bunun onlemek İmkansız durumda Girenlere smdiden g.o ha ben 1 aydır giriyorum carımda hic bi sorun yok dienlerede Acele etmeyin sizede sıra qelecektir.Yavaş yavaş hissettirmeden Yayılmaktadır İnş yakın surede bu virusle İlgili Bi virus yazılımı cıkar. kaspersky ın offical sitesine Konu acmış bulunmaktayım Son beta surumune inş Bunla ilgili Bir cozum eklerler iyi forumlar AlınTıDır.. Herkesın okumasını İstedım. __________________