dolandırılan arkadaşlarımla ilgili bir bilgilendirme
Knight Online0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- dolandırılan arkadaşlarımla ilgili bir bilgilendirme
-
30-09-2019, 20:52:21Merhaba arkadaşlar.. Son zamanlarda forumda hepimiz goruyoruz herkes hacklendim,dolandırıldım,parayı gonderdim itemi alamadım diye konu acıyo...Eğer dolandırıldıysanız kanıtlarla birlikte , trojan yediyseniz makineniz ile birlikte bilişim suclarına gidin... Bazı arkadaşlar sonuc alamazsınız,uzerine soğuk ic diyip kestirip atıcaklardır..Siz hic aldırmayın moralinizi bozmayın..Eğer inancınızı kaybederseniz butun emeklerinizi kaybedersiniz.. Size Ornekleriyle bikac olay Anlatıcam: PATOSDA OYNADIGIM ZAMAN Ben pathosda karakterimi hackettim 2007 yılında dragonlu serverin en iyi karakteri nick CARLlTO kasami ve mail adresimden bilişim şuclarina gittim o zamanlar askerden yeni gelmiştim. 22 yasindaydim gitidip durumu guzelce anlattim 15 bin tl itemim gittini ve yapacak bişi bulamadim sizlere geldim diye onlarda guzel bir şekilde karşilladii ve durumunda farkindaydilar.. bana 1-2 gun sonra gelip kasani alabilirsin dediler gittim 2 gun sonra geldim ve bana kimin nerde neşekilde karakterime girdiğini belge olarak verdiler imza kaşe olarak adliye şuc duyurusunda bulunucağina soyledi bu şekilde şavcilikdan gelen belge ile daha rahat calişacağimizi soylediler gittim savciliğa dilekce ile gerekli belge ve dosya sundum. bana yarin durum belli olcak gelip oğrenebilirsiniz dedi bende elimde bir tebsi baklava ile emniyet genel muduruluğune gittim orda gorevli arkadaşlar dağittim işimi daha ciddi gorsunler diye yardımci oldular birazda samimiyeti arttirdik gorevli arkadaşlarla. Bilecikde cikti karakterimi hack cocuk 28 yasında bilgisayar parcalarini satan bir kişi Mehmet ateş diye koskaca adam şuan 32 33 yaşlarda adam polisler adamin iş adres ve ulaşabilicekleri telefon numarasi ile adami arayip adıyaman emniyet mudurluğune gelmek icin cağirdilar telefondan karakter hakkında savciliğa verildiğine dair suclama icin gerekli muvekkil yanimizda diye telefona beni istedi ve pazartesi gunu adıyaman gelip itemlerini ve karakteriini verecem dedi. Bir şarttla suc duyurusunu kaldir ailem var bir cocuğum var 4 yasında diye bende hayır cektim adıyaman gelcen itemmlerimide vercen cezani cekcen dedim.. sonuc olarak itemlerimi aldim 1 yıl mahkeme surdu para cezasi aldi adamin iş aile itibar herşey gitti...benden size soylemesi eğer karakterinizi sanal uzerinden caldiylarsa dolandirildiysaniz hemen zaman kaybetmeden dilekce ile savciliğa gidin kesin cozum aliyosunuz...soğuk su ic diyenler hep 15 16 yasında hayati bilmeyen insanlar... gecmiş olsun Basından Ornek Bir Haber : http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10682726.asp?gid=229 Benim başımdan gecen Olay: Gecen sene Yiğit Ozturk adlı bi arkadaşa guvenerek 300 tl gonderdim dual +2 legoband almak icin...Arkadaş tabi dolandırıcı cıktı..Elimde banka dekontu,garantı bankası hesap numarası ve arkadaşın telefon numarası vardı.. OLay gunu Erzurum Emniyet mudurluğu bilişim suclarına gittim..Durumu adam gibi ciddi bi şekilde anlattım,sağolsun ordaki sivil polis abiler bu işlerin mudavi oldukları icin yardımcı oldular..Elimdeki kanıtları alarak bir gun sonra gelmemi soylediler..Bir gun sonra gittim dolandıran kişiye ait tum bilgileri verdiler..İzmirde ikamet ediyodu,ailesine ait bilgiler,adresi vs herşey..İstesem arkadaşlar aracılığı ile evini bastırabilirdim..Onun yerine Elimdeki kanıt ve kaşeli bilgilerle savcılığa gittim suc duyurusunda bulundum...Suc duyurusundan 10 gun sonra Yiğit Ozturk adlı arkadaşın evine ekip gonderilmiş....Sonrası malum zaten..Paramı iki katı geri aldım o kişinin ailesine karşı duştuğu durumu siz duşunun...Ben bişey kaybetmedim o kaybetti. Eskilerden İbretlik Dolandırma Vakası : İoniada oynayanlar bilir...Azem İtem alış satış pazarı vardı..Şuan ki Beter gibi duşunun ama bu arkadaş oyunla samimi...Azem Nickli gercek ismi Suleyman Bilmem ne..Serverın guvenini kazanmış ve herkes tarafından bilinen bi kimse..En son Azem karakter satma vahadiyle bi arkadaşa karakterin tum bilgilerini verip parayı alıyo..Epey yuksek bi meblağ...Tabi iki gun sonra itemli karakter ticket yoluyla geri alınıyo Azem tarafından..Mağdur kişi ionianın ileri gelenlerinden yardım isteyerek bu arkadaşı Savcılığa veriyolar..En son mahkeme sonuclanıp Azem Nickli Suleyman adlı arkadaş 2 sene Hapis cezasıne carptırılıyo...Linki cok aradım ama bulamadım...Sanırım forumdan kaldırılmış...Ama ioniada uzun sure oynayan arkadaşlar iyi bilir... 3 Gunce Once Hacklenen Arkadaşımın Hikayesi Siteye atılan trojan yolu ile hacklenen Mehmet kardeşim,carını calan kişinin ip adresini bularak savcılığa gitmiştir...Frmtr titan bolumunde actığı konuyu goren hacker Mehmeti Ankesorlu telden arayarak karakteri ve 4000 tl değerinde itemlerini geri vermiştir...Buyrun bunlarda kanıtı.. Hack gunu Actığımız Konu:http://www.frmtr.com/titan/5034704-lnephthysl-hack.html Karakteri aldıgımız gun actıgımız konu:http://www.frmtr.com/titan/5037950-l...ilendirme.html Neyse Uzatmak istemiyorum arkadaşlar..Daha ne ornekler var... Sakın umidinizi kaybetmeyin ve moralinizi bozmayın...Nerden başlicaklarını bilmeyen arkadaşlara yardımcı olabilirim... İyi forumlar dilerim... KONU BİLGİ AMACLI OLDUGU İCİN SUREKLİ GUNCEL KALACAKTIR __________________