Alestadaki char; 61 leveldir. Kafasında mavi bandana bulunmakta. Hava, ofke ve 3 yonlu skilleri acıktır ve hepsi 17de master olmuştur. Hava ve ofke m1, 3yonlu m4dur. +8 Ejderha tanrısı. (Taş yuvalarının 1 tanesi kırık diğer 2 si boş.) +9 Dolunay (23 ortalama, 5 zehir) (+3 savaşcı, +3 soğutma) +9 Abanoz kupe. +9 Demir kask. 1000 hpli bilezik. 500 hpli kolye. 10 cift el ayakkabı. +9 Şahin kalkanı. +8 Aslan ağzı kalkanı. Char kesinlikle 1 lw den 61 lw e kadar bana aitti. Satın alınma durumu, soyulma durumu ve hile kullanımı olmadı. Oyunu bıraktığım icin charımı satmak istiyorum ilgililer; [email protected] .. Pitayadaki char; 65 leveldir. Ruh, şiddetli ve guclu beden skilleri acıktır ve hepsi 17 de master olmuştur. Ruh vuruşu m6, guclu beden ve şiddetli m4dur. +7 Ejderha tanrısı (+3 hız +3 korunma +3 savunma taşlıdır ve 30 saldırı değeri vardır.) 35 ortalamalı dolunay ( +3canavar +3 darbe.) +9 aslan ağzı. +9 gumuş bilezik. +9 Abanoz kupe. +9 Demir kask. 10 kritikli ayakkabı. 1000 hpli kolye. Char kesinlikle 1 lw den 65 lw e kadar bana aitti. Satın alınma durumu, soyulma durumu ve hile kullanımı olmadı. Oyunu bıraktığım icin charımı satmak istiyorum ilgililer; [email protected] .. __________________