Bırakalı server coşmuş:D Ardream asas hakkında bikac soru...
Knight Online0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Bırakalı server coşmuş:D Ardream asas hakkında bikac soru...
-
30-09-2019, 20:45:09Merhabalar. Ben cypher serverını bırakalı yaklaşık 2-3 yıl oldu. Yani oyunu bırakalı diyim... Şuanki oyun hakkında pek bilgiliyim diyemem. Pazara bi cıktım cok ilginc itemlerle karşılaştım Neyuduğu belirsiz itemlerle karşılaşınca insan şaşırabiliyor ama kısa surede sora sora, deniye deniye kaptım Bukez ardreamde asasla takılmak istiyorum ve oyle bi char kasmaya başladım ancak 59a kadar bile burnumdan getiriyorlar Server ilk acıldığından beri hile hurda var fazlasıyla biliyorum ama artık iyice tozutmuşlar. Skeler, troller, golem vb. koxpta duruyordu hep onceden ama artık deru ve apos slotlarıda gitmiş Worme bile koxp kuran gordum Kısacası bildiğimden de ucuk bi serverla karşılaştım Koyduğum resimdeki adamları tebrik ediyorum 3 slotu işgal ettikleri icin [IMG]http://img140.**************/img140/1525/200946183049353475.jpg[/IMG] Resimde benimde archer olduğumu ve bu yuzden koxp kullandığım yargısına varmayın hemen lutfen... Soruma geciyim. Bende şuan +8 chitin set, 2xRE(+0), 2xKekuri(+2), PP(+0), Belt of Dex(+0), 2xShard(+8) var. Belt i ske belt yapmayı duşunuyorum. Onun dışında serverı(ozellikle ardreami) şuan bilmediğim icin soruyorum ne onerebilirsiniz item olarak? 59 olayım hele tekrar ticaret yapıcam Not: Lutfen ama lutfen ''bu itemlerle bişey yapamassın ezik.'' ''yeni acılan serverda başla'' gibi yorumlar yapmayın. Ben burda bu itemlerle istiyorum ve sizinde benden daha bilgili olduğunuzu duşunerek yardım istiyorum. Ayrıca ardreamde cok hile yapan varmı? Duyduğum kadarıyla her turlu pislik cıkmış Kasarken yada ardreamde bilmeden butur hile kullanan insanların partysine girince bizimde banlanma riskimiz var sanırım. Sırf bu yuzden archerlığın tadını partylerde cıkartamıyorum İyi, kotu tum yorumlarınıza şimdiden teşekkurler. __________________