Arkadaslar___iZ000 eski sahibi değildir. Konu Hakkında Acıklama girinn!!!
Knight Online0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Arkadaslar___iZ000 eski sahibi değildir. Konu Hakkında Acıklama girinn!!!
-
30-09-2019, 20:43:54Arkadaslar oncelikle ben izzet. iZ000' nun eski sahibi. Charı 0bsidian kişiye Sattım ben arkadaslar gerekli acıklamayı konu acmıstım zaten. Bu alan kişi uyeliğimi rica etti bi konu icin ricası uzerine kırmadım verdim. ....cocugu şifremi değiştirmiş. Ve benim adıma konular acıyor. Oyundaki iZ000 izzet değildir yani ben değilim. Alan kişi hacker miş. trojen atıyormus. Sakın kanmayın msn almayın vermeyin item alış verişinde bulunmayın. Charda ben yokum. Sizde irtibatı kesin iZ000 ile. alan kişi hackermiş. Hic bişeyde izzet yoktur. ben size soyluyorum arkadaslık yapmayın msn alıp vermeyin ventine girmeyin. Ondaki izzet değil. sonra benim adım kirliye cıkmasın. CHARDA İZZET YOKTUR. İRTİBAT KURMAYIN BU YENİ SAHİBİ İLE. uyeliğimin şifresini değiştirmiştir. Hacker 0bsidian ( iZ000'nun yeni sahibi ) bu yuzden mustafa kardeşimden uyeliği aldım konu actım. Lutfen kanmayın bu konuyuda uplayın kimsenin ağzı yanmasın.. Tşk'ler . İyi forumlar arkadaslar...İZZET... __________________