Oncelikle hepinize selamlar turnuva konusunda guzel yorumlarınız icin oncelikle teşekkur etmek istiyorum ve bi acıklama yapmak istedim. Turnuvayı duyurmadan once bi cok kişi ile goruşup kuralları ve kriterleri elimden geldiğince ona gore belirlemeye calıştım. Beğenirsiniz beğenmezsiniz orası ayrı. Eleştirilecek ve beğenilmeyecek yanları vardır elbet. Yapılan yorumların bir kacına bu konuda cevap vermek istiyorum ve diezin tanınmış kişilerinden bi derleme videoyuda seyrinize bırakıyorum. Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen SYNDR0ME
Herkes kendi nickiyle , aynı TS'de olacaksa katılıyoruz efendim. Eşit VS'ler olcaksa itemlerde eşit olmalı. UNDY SC'mi 2000HP SC'mi bunlarıda soylemen gerekli. Yarın oyun icinden ulaşır kayıtı yaptırırız guzel aktivite teşekkurler.

Vs lerin aynı ts de yapılmasını mumkun kılmak icin elimden geleni yapacağım. Undy sc ler piyasada hala mevcut olduğundan bi kısıtlama gereği duymadım o konuda. Katılımınızı heycanla bekliyorum Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen activex06
Umarım rağbet gorur.

Bende oyle umuyorum. Oyuna yeni heyecanlar getirmek lazım Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen JHeroBaRSBaR
Katılım ucretliymiş kazanan ekip %80 alacak (100 gb de 20 gb cepte) iyi iş valla her ay duzenlense ciddi bir gelir sağlanır umarım elde edilen geliri hayır kurumlarına bağışlarsınız Ulke yonetimi gibi oyunda kapitalist duzende. Yandaşlar kazanıyor

Başta payın tamamını kazanana vermeyi duşundum bu organizasyon ile ilgili fikirlerimi arkadaşlarla paylaştığımda az once yukarıda belirttiğim gibi kuralları belirlerken yaptığım goruşmelerde bi cok kişi bundan neden kazanc sağlamayı duşunmediğimi sorarak yonlendirdi. Ulke yonetimi gibi oyun kapitalist ve yandaşlar kazanıyor tabiri cok yanlış. Nasıl karşılaşmalarda hak eden kazanacaksa odulu. Organize edeninde hakettiğini kazanması cok normal. Daha iyi koşullarda daha iyisini yapabilme imkanına sahip olanlar varsa bunuda gormek isteriz. Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Mert1yr
Bu ne lan cop turnuva

Dedi cop adam ^^ Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen ImMuhammetAli
Okunmuş bir chaos a denk gelmediği surece aşağıdaki dağılımda cp li bir okcu karma ws de yırtar gecer uyandırıyım. Skill dağılımı ; 55 Archery 80 Asasian Stad dağılımı neck 3 ve undy ile 13.200-14k hp olacak şekilde hp gerisi dex. +7 DKC ve min 8 Kro set. Cp ile beraber cift pot , cp tutan oklarda critical damage pffff... Skill stad dağılımı serbest mi ?

Tabi ki de skill stats ve item konusunda her hangi bir kısıtlama yok Nede olsa Diez'in En Prestijli Turnuvası. Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Mert1yr
Yaw resmi etkinlikte bedava bu ne sacmalıktır arenaya adam dikcekler gecmesinler diye koruma parası alıyorlar 🤣🤣🤣🤣

Odul icin yeterli kaynağın varsa banada haber et ^^ Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen CehennemMelegi
Guzel etkinlik ama orda antideflerle ilgili bişey yazmamışın sonra ws de dd takan joplar diğer antidefleri takan joplar olacaktır onuda belirtseydin guzel olurdu

Anti Defler ile karma vs de iyi bi avantaj elde edilebilir şampiyon olmak icin hazırlıklı olmak lazım. Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen TheBayk
Cok buyuk topa girmişsin bu iş yalan olabilir

Guzel bir katılımla turnuvayı yapmayı başarırsak diez daha canlı bir yer olacak. Guzel videolar guzel karşılaşmalar izleyeceğimize emin olabilirsiniz. Yalan olabilir kısmına gelirsek de yeterli katılım olmaz ise iade sağlarız kimseye ucu dokunmaz merak etmeyin Turnuva hakkında TIKLA ve detayları oğren. __________________