Yakamoz 75 Buyulu Silah 70 Bıcakcı Ninja 65 Şaman--Kocaeli
Metin2 Ticaret0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Metin2 Ticaret
- Yakamoz 75 Buyulu Silah 70 Bıcakcı Ninja 65 Şaman--Kocaeli
-
30-09-2019, 20:17:36Yakamoz serverinde 75 lvl buyulu silah full item keskinlik p zırh g1 dehşet g1 parmak darbesi m6 biyolog gorevleri hepsi yapılıdır 70 lvl ninja daha yeni kasılmıştır 65 lvl şaman skilleri m5-m6 civarındadır Hesaplar mavi bayraktır surada 410 kusur ep vardır deposunda 55-60 kusur metinden cıkan binek sertifikaları vardır itemleri efsunludur tam metin canavarıdır kule 7. kat hasılatı gunluk ne az 60m civarındadır sabırlıysanız.carların yanında ilave 3 tane pazar carı vericem icleri doludur 20 kusur inci kutsama item falan para edicek şeyler şamanın yan carı 50 lvl savaşcı vardır.suranın ustundeki zırha gecen 400m teklif aldım satmadım itemleri guzeldir ilave yaşam meyvesi buyulu demir maden gibi eşyalarda vardır alanı uzmez.ilave baya bi kutsama kuresi 2-3 er tane arttırma efsun kağıdı 80 kusur soğutma iksiri ve carların hepsinde suresi binilince biten karayağız atı muhru vardır.muhurler 60 gunluktur. carın ilk sahibiyim hicbir cezası ve uyarısı yoktur emek carıdır. League of legends e başladığım icin oyunu bıraktım carların hepsi 300 tl dir uygun fiyat belki kucuk bi indirim yapabilirim.İsteyen olursa item ve carların ss'sini atarım detaylı bilgi icin arayınız:0534 675 61 92 __________________