Atlantis serverında charlarımı devir ediyorum /86 Level guclu beden Guclu beden p Ruh vurusu p Siddetli vurus g9 guclu vurus g1 kılıc darbesi g1 Charın icinde elzem ihtiyacları karsılayacak derece itemler mevcuttur +9 siyah celik +4 hız +4 savunma +9 zehir 33 ort +4 kritik +4soğutma +4 canavar +9 abanoz +9 demir kask hpli ic itemler(1000) +9 sahin kalkan 12 tane binek sertifikası ve 20 saatlik kullandıkca suresi isleyen beyaz aslan Exp yuzukleri/hırsızın eldivenleri mevcuttur liderlik m3 donusum p dir At askerdir Biyolog kendi levelinde bitiktir. /65 level buyulu silah Charı henuz kastım metin charı yapmak icin bu sebeple skilleri kotudur Skil kaybı yok Buyulu keskinlik ,buyulu zırh ve dehset masterdır ve m3tur İcinde aynı sekilde elzem ihtiyaclar icin itemler mevcuttur. +9 aslanağzı +9 alaycı kask +9 superisi hpli ic itemler Ayrıca icinde ep ile alınan bir kac item mevcuttur(Efsun &munzevi) /52 level kritikci saman Fazla vaktim olmadığı icin skiller uzerine dusemedim Ejderha yardımı ve kutsama master(m3) yansıtma 17dir.Gozlem bandı ile halledebilirsiniz.Skil kaybı yoktur. Eğer imkanınız var ise turkuazda denkleri ile takas da yapabiliriz.Aklımda bir fiyat yok ancak ortak yolu bulacağımıza eminim,sıkıntı yapmayın fiyat konusunu.Gunun her saati iletisime acığım,İstediğiniz zaman arayabilir mesaj atabilirsiniz. Fiyat konusunda hepsine birden 280 Lira dusunuyorum Tel: 0534 691 63 06 Facebook: https://www.facebook.com/alicagdasozdemir?ref=tn_tnmn __________________