Asena 66 Zihinsel Bolu/İzmit cevresi
Metin2 Ticaret0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Metin2 Ticaret
- Asena 66 Zihinsel Bolu/İzmit cevresi
-
30-09-2019, 20:12:47Arkadaşlar oyundan sıkılmış olmam nedeniyle oyunu tamamen bırakıyorum. Yaklaşık 1.5 aylık bir char. Skıller pek iyi olmasada itemlerden kurtarıyor. Skıller: Ruh: M7' Guclu Beden: M9 ( 15tane daha muzevi var) Şiddetli: M4 Guclu Vurus m2 Skıll kaybı yok statuler olması gerektiği gibi. İtemler: Siyah Celik +6: 15 Bıcak 10 kılıc 10 ciftel 5 efsun +4 taş +9 Partizan 8guc 5 zehir 5delici 5 efsun +4 tas +9 5 efsun demir kask +9 abonoz: 10 kılıc 6 bıcak 20 hareket hızı +9 şahın duz 1.5 k duz kolye +7 anka 10 cift 10 krıtık 3 sersem 3 efsun Charda 220m nakitte vardır. 5 efsun eksik takıları alabilirsiniz. Hic bir ss kaydı kufuru vs. yoktur. Temiz Bi cardır 50Lv m5 m6 skılli şamanla evlidir şamanda 25 26 zeka vardır. Tekliflerinizi bekliyorum. İsteyene itemler nakite cevrilipte satılabilir 1Tye yakın item vardır.Hatta gecıyor bile. Aklınıza birşey takıldıysa yorum atmanız yeterli.. Guven problemi olmayanlara havale yoluylada yapabiliriz. Forumda sattığım 3. ve son cardır arkadaşlar. Beni bilen biliyor siz sadece yorum atın yeter. __________________