UTC HIRSIZLARI - KingdomOfDarkness Clanı Ozellikle QuqumaQusu :))
Knight Online0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- UTC HIRSIZLARI - KingdomOfDarkness Clanı Ozellikle QuqumaQusu :))
-
30-09-2019, 20:12:28Merhaba arkadaşlar bugun yaşadığım bir hırsızlık , itemin ustune yatma olayını sizlere aktarmak istiyorum.Kısa ve oz şekilde herkes bilsin ve bu kişilerle itibar - item alışverişi dahi yapmayınız...UTC'de 1 party kuruldu sallama bir partiydi.Sanırım 20.Dakikasında falan warrior arkadaşımızla (Elite)Garineous adlı slotu kestikten sonra Taurus ring cıktı.Biz Partideki Herkese Pay Yapılmasını İstedik.Fakat biz partiden cıkıp yuzuğu almasını da bilirdik ama yapmadık iyi de oldu insanların yuzunu gorduk.Partiden Kimseye Pay Vermemişlerdir Bizzat Kendim Konuştum Herkesle.Bu Arkadaşlar İtemin ustune YATTILAR , boyle olcağı belliydi PM'lere cevap vermemeler falan neyse daha ayrıntılı bilgi icin Ksc'lere bakınız. Partideki Kişiler(3'ude Priest 3'ude Hırsız) : Hırsızların Oyundaki Nickleri(3'ude Aynı Clanda) : 1-lLabradoriS 2-QuqumaQusu 3-IISmacKMySHieLDII Kesinlikte İtem Alışverişi Yapmayınız itemlerinizde calmaya calışırlar sonra. Bazı yerleri Kapattım Arkadaşlar Mubarek Ayda kufur bile eden insandan bişey beklemeyin __________________