Arkadaşlar KarlukMt2'de (+500 online) 7 Editli Şaman Carımı saıyorum. Markette 1 Edit 30 TL.7 Tanesini 40 TL Kontorle satıyorum. EDİTLER:Şaman kask (2 kez donuşturuldu 80lvl'lik oldu) Hibikus canı Cennet kupe (Oklu) Cennet Kolye (Canlı) Kilin ayakkabı (Canlı) Donuşturulmuş şekilde. Cennet Bilezik (Guclu) Duz vuruşlar icin. Şahin kalkanı (Zeka) Evet arkadaşlar sv de şaman az ve bizde şamanız elimiz ic lerimiz cok iyi. 3 tane setin bana daldığı olmuştur yine de kesemediler.Kacabildim. Teketekte sadece ismi belli 200 lvl ustu suralar alabiliyor.Sv nin %95 ini kesiyor car. Şaman oynayan bilir.Bilezği bilerek guc yaptım delici de var duz vuruşları sağlam. Hem canlı hem oklu iclere sahip olduğundan okculara ve şamanlara karşı ustunluğu var.Normalde sıf ok veya sıf can olur.Bu carda 2 savunma da var.Cok sağlam car.Şaman oynamayı bilen bilir. Editler abartılı değil normaldir.Ornek resim; Bu kadar ucuza satmamın sebebi oyunu bırakmamdır.Artık hevesimi aldım.İlgilenenler msj atsın.Bu fırsatı kacırmayın derim. Oyunda ismim: lHlitmaN (H'nin yanında L harfi var.) __________________