ALIM İCİN OZELDEN MESAJ ATIN!!! Server = unicorn lvl = 79 character = ninja Skiller =Bıcak cevirce (g8) =Suikast (g1) =Zehirli bulut (g1) =Hızlı saldırı (m7) =Kamuflaj (7) Beceriler =Kombo (2) =Shinsoo lisanı(4) =Chunjo lisanı (12) =Liderlik (4) =Binicilik (21) =At cagırma (8) =Madencilik (4) =Donuşum (g2) Diğer bilgiler =Biyolog gorevi zelkova dalında ve 16 tane verilmiştir.. =Av gorevi 64'de =35 adet yaban domuzu binegi Bayrak = Mavi Character İsmi = ByNinjaa Evet arkakaslar karakterimi kısaca size boyle ozetledim.. oyunu temelli bırakıyorum ve karakterimi olabilecek en ucuz fiyata satıyorum. lutfen telefon ile irtibata gectiginizde indirim istemeyiniz.. universite nedeniyle bıraktıgımı bilmelisiniz.. ALIM İCİN OZELDEN MESAJ ATIN!!! ALIM İCİN OZELDEN MESAJ ATIN!!! ALIM İCİN OZELDEN MESAJ ATIN!!! //Kesinlikle garantili bir satış icin tc kimlik numarası verilmesi şarttır. Hem alıcı hem satıcı satış oncesi Tc kimlik numaralarını almalıdır. Ucretin odendigi aynı saatte karakter aktırımı yapılacaktır.. email degisikligi icin onay verilecektir.. not// karakter satıldıgında bu not forumdan silinecektir.. Fiyatı 450 tl olarak belirlenmiştir. __________________