Merhabalar, 9 yıldır Diez - Resurrection serverlerinde oynadığım TransperanT - lFateL - AngelusMortis - Geokinesis - lAngelusMortis karakterimle irtibatımı bugun kesmiş bulunmaktayım. Oyundaki her amacımı tamamladım herşeyi yaptım. Cok duşmanım oldu bir o kadarda sevenim oldu. Duşmanlarım cevaplarını cok guzel aldı bugun burada bizimle olamıyorlar veya benim burda olmamın tek sebebi onlardı ben rekabet bittiğinde bu oyundan ben giderim demiştim bugun rekabetin olmadıgı bir server oldugundan dolayı karakterim ve itemlerimi tamamen satmış bulunmaktayım. Benimle 5 6 yıldır beraber aynı yolda pk atan oncelik DelianPorte Cihan kardeşim ve diğer Play4Fun-AwakeN clanlarında oyuna bakış acımı değiştiren oyun beraberliğinden ziyade kardeşliğe onem veren, sadece oyun degil gercek hayatta birbirlerimizi gorduğumuz evlerine gittiğimiz kardeşlerimin aile kavramını adeta insanlara gostere gostere oğrettiği tum aileme teşekkur ediyorum. Karakterim ile 9 yıl oynadım 9 yıl aynı karakter aynı sevda aynı job. Bugun AngelusMortis ve benim bile hatırlamakta zorluk cektiğim eski ncsleri icin kapanış gunudur. Bu saatten sonra karakter ile alakam kesinlik ile kalmamıştır. Alan arkadaşa hayırlı olsun. Umarım benim kadar karakterimde eğlenir. Ayberk - AngelusMortis __________________