Mehmetcikte 96 lvl charımı devir etmek istiyorum.Konya'dan almak isteyen olursa
Metin2 Ticaret0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Metin2 Ticaret
- Mehmetcikte 96 lvl charımı devir etmek istiyorum.Konya'dan almak isteyen olursa
-
30-09-2019, 20:09:15Son server Mehmetcikte 96 lvl charımı devir etmek istiyorum.Konya'dan almak isteyen olursa charın ilk kullanıcısı benim , tertemiz bir char. Konya'da ikamet eden veya Konya'ya gelebilecek olanlar bana ulaşabilirler.Char itemli olduğu icin ve Skilli artı Yuksek lvl olduğundan dolayı 1500 TL'dir fiyatı...İcerisindeki itemler dandik değildir...İcindeki itemler 1500 TL 'yi gecer belki...itemlerin ozelliklerini sorabilirsiniz...Paraya ihtiyacım olmasa kesinlikle satmazdım Benim hobimdi.Hobimi bırakmak zorunda kaldım ))...Ayrıyeten charın yanında 75 lvl Şamanını vereceğim artı birde 3 tane hesap vereceğim.Yani asıl char şaman ve 3 adet pazar char.... Ben olsam boyle bir fırsatı kacırmam, her zaman denk gelmez boyle beleşe ...Saygılar... Hobi olarak boş zamanlarımda stres attma amaclı kullandığım charıma 6000 TL masraf ettim ama 1500TL gibi bir rakama vereceğim o 4500 TL'de zekatım olsun metin2'ye __________________