Yaptığımız 3. ve aynı zamanda son videomuz olan bu videoyla AKARA ve KNİGHT ONLİNE'ı tamamen bırakıyoruz fakat oncelikle bir kac konuyu burda dile getirme zorunluluğu hissettik : Biz AKARA acıldığından beri surekli buradaydık,gayet guzel cekişmeli bir serverımız vardı.Ancak son zamanlarda sizinde bildiğiniz,dile getirmediğiniz ya da yakınlarınız diye dile getirmeye cekindiğiniz bir cok huzursuzluk oyunda baş gosterdi.Ozellikle eski playerlerin serverı bırakması ve yerlerini rant amacı ve ego tatmini isteği hat safhada olan kişiliklerin alması bunun bir nedenidir.Bunlarla birlikte artan NPT vb. oyundaki haksız kazanclar serverı oynanmaz hale getirmiştir.O kareli semboller charlarında olunca ve jobuna bakmaksızın pedal kullanınca kendini player sanan bircok insan vardır. AKARA serverının şu anki aldığı durum işte budur ve sadece kendilerini kandırabilecek bu insanlar her zaman olacaktır.Bu oyunu bizim icin oynanabilir kılan,uzerimizde cok emeği olan ozellikle MOUJAHEDS ailesine ve KILLME ailesine sonsuz teşekkurleri bir borc biliriz.Omur'un de dediği gibi susalım oyunumuzu oynayalım dedik hala konuşanlara soruyorum susmadınızda ne oldu ? JOIRYDA-Alican Fazla konuşmayı pek sevmem, oyun hakkında konuşmayı hic sevmem o yuzden asıl soylenmesi gerekenleri soyleyip kısa kesicem.Oncelikle ne kadar tuhaf bir oyun oynadığımızın herkez bence farkındadır, bana gore Knight Online bir online oyun değildir ben Knight oynarken bir cok başka oyunda oynadım ama Knight artık online oyun tarzından cıkmış bir oyundur, adamlar geliyor paralarını bastırıyorlar egolarını tatmin etmeye calışıyorlar boyle birşey olamaz, bu bir online oyun tarzı değildir hatta bir oyun bile olmaktan cıkmıştır.Biz sadece oylesine oynar geceriz bu oyunu buyutmenin abartmanın bir anlamı yok adı ustunde oyun sadece.Karakterimiz hakkındada bazı şeyler soylemekte istiyorum, ozellikle karus olduktan sonra yuzuklerimizden birisi eksikti; +3 lb yanında uzun bir sure +0 rol kullandık, arada +3 rol, +2 rof, +3 rof taktık ve uzerimizde hicbir şekilde hp walky kanat ve talia olmamıştır, uzerimizdeki walky kanat defanstır ayrıca kafamızda DD 15 vardır zaten videoda bazı sahneleri ozellikle gosterdik inventory gormeniz icin.Hpmizdeki azlık ve değişim bundan dolayıdır. Videoda her şarkıda effectlerle sanki yeni başlıyormuş havası vermeye calıştık eğer videoda herhangi bir itirazı olan olursa tum sahneleri effectsiz olarak koyabiliriz.Ayrıca IWillBeTheDEATH ve ImSantaReu nun olduğu sahnelerde player benim. JOIRYDA-Omur __________________