YeteR BitsiN Bu SACMALIKLAR.....
Knight Online0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- YeteR BitsiN Bu SACMALIKLAR.....
-
30-09-2019, 20:08:44arkadaslar hepinizi selamlar oncelikle ben Co0oL(CANBERK)benim roanrkda oynayalı toplam 11ay oldu hazıranın sonunda 12 ay (1yıl)olacak 41d3vil olsun psst olsun voli olsun tina olsunmrsstaf olsun niqsez90m olsun xaera olsun icerenion olsun larqunl olsun Aqun olsun anaxunammu olsun ne unforgettable klanı ne gallipolli ne eagles ne yuxexes ne mayday klanı vs. gibi kullanıcılar vede klanlarla sorunum olmadı.... Ne biriyle kavga ettim... Ne yağ cektim.... Ne ana bacı duz gittim... ne Kndi ulkem milletimin insanınına laf ettim.... ne koxp kurudm nede sh actım.... ne droplara db attım kimseye zarar verecek hereketlerden kacındım evet bana gore yapmadım ama sıze gore baskalarının yalanlarıyla yapmıs olabilir.... sunu bilinki baskalarının dedidiklerini kendiniz gormedikce veyada kesinliği olmadıkca lutfen inanamayınız... ve MİLLETİN YAZDIĞI YAZILARI İYİ OKYUNUZ.... ama bazı klandan arkadaslarımız isimi(hellerimellerim) vermicem turklere kufur etmiş onlar klandada etrafdada hakettikleri cezayı alacaklardır.... bazı isim vermek istemiyorum arkadaslarım HellerimEllerimin turklere ettiği kufuru Co0oL(CANBERK) ETTİ diyip andream town onunde ana bacı sowduler ss aldım ama yanlıs anlasılma olduğundna inandığım icin ve olayı germemek icin... koymucam... onlara sozum su 5kez oku 1 kez anlat... arkadaslarım hepinize soliyorum1 derdiniz varsa buydun pm belli no block konusalım ama lutfen forumda ismi belli olmuyan kullanıcı acıp sacma mesajlar yazmayın tinayı mrsstafı hellerimi veyada baskasını never. klanını sevmeyebilirsiniz ama sewmediğiniz kişilerle sewipde baskaları yuzunden sewmemezlik etmeyinnn...LUTFENNN eminim anlatmak istediğimi anlamıssınzıdır .... buradan andream townda beni sowen arkadasım sana akarsılık vermeme nedenim buradadır ister sinirlen sowmeye dewam et istersen gel deam edelim bn senin yanlıs anladığını biliyorum olayı ama bu mesajı tam oku....ben haala snle konusmaya hazırım ama yanlısını anla.... HERKEZE İYİ GUNLER İYİ OYUNLAR sevgilerimle CaNBeRK(co0ol) __________________