oncelikle iyi forumlar akara halkı simdi wekinge camur atan supergangsta hakkında 1 yazı yazacagım ben base carımla oynarken bu arkadas bizim bdw ye geldi her neyse bdw de 5 asasız Ben birdost thesarhosadevil 1 kisi daha vardı unuttum adıını ve supergangsta herneyse bu arkadasla bdw deyiz Hamsinuriye adında bir asas geliyor ve habire tek atıyor neyse arkadastan rica ettim arkadasım yukarda kalda sayı verme bdw yi kazanalım arkadasta neden asagı inmeyim dedi tek yiyorsun dedim her neyse arkadasın cevabı soyle oldu tek yiyorsam ne yapabilirim ? burda benim sucum ne neyse arkadas bdw yi kaybettirdi saolsun tamam kaybettik bizim wekinglilerden birisi sen yukarda kalsaydın kesin yenerdik dedi diger bizden olmayan 1 asasda sovdu bunlar habire birbirine sovuyolar neyse bu arkadasa pm attı 1 adam ismini vermiyorum senin kadar komik bi insan gormedim gel seni clana alalım dedi bu arkadasta para wersende gelmem dedi her neyse simdi 1 kac kisi kesiyomus adam olmusda clana gelmek istiyomus almıyolar kardesim zorlamı ws de kestin diye clana mı alcaklar haaa cok ws istiyosan 59 lwl im gel ws forumada tasıdıgın icin bu clana almama olayını sadece kendini rezil edersin a1 Pm ImSraXteR her derde sifa lFarKeTMezZl ImSraXteR(Mirac) __________________