Ardream & Base Char kurcam. WaRRioR mu MaGe mi...?
Knight Online0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Ardream & Base Char kurcam. WaRRioR mu MaGe mi...?
-
30-09-2019, 19:56:02Oncelikle S.a arkadaşlar bir char kurcam da sw ve bu 2 jobdan hangisini secmem konusunda sizden yardım bekliyorum...! eğer WaRRioR olursam 8 Chitin Set 8 Murky / 8 Hanguk veya başka bir oneri ama fiyat olarak denk olsun veya fazla aşmasın bu itemi +0 İron Neck +2 S.o.S (String of Skulls yazayım dedim hangisi old.) Dual +2 Foverin (normalde her turlu Heros derdim ancak Heros Ardream da kullanamayacagım icin roc u da cop olarak gorduğum icin foverin yazdım Diamond nasıl olur sizce...?) Dual Str 16 Hp 3 Kupe Warrior olursa boyle olur MaGe 8 Linen Set 8 Scorching veya 8 Wrath of Erenion +0 İron Neck ve yanına old Ep zamanla + larım başlangıc old yeterlidir. Mageye karşı takcam zaten...! +0 Glass Belt ve yanına başlangıc icin +1 Lbol duşunuyorum zamanla bunu da + larım yine Mage gelince mageye karşı kullancağım icin cok sorun olmaz Dual +3 Flame Ring Dual +2 Secret Silver Earring veya Dual +3 Bronze Earring Mage olursa da boyle olur sizce hangi jobu secmeliyim ve de iş yapar mıyım...? KAFAMDA DUSUNDUGUM SW RONARK BASESININ METHINI COK DUYDUM KRONOSDAN YUKARI SW LERI ONERIRSENIZ SEVINIRIM SON 3 SW DISINDAKI SW LERDEN HANGISI SIZCE USER,KOXP,ITEM BAKIMINDAN iyi BU BUTCEYLE iş YAPABILECEGIM BIR SW...? __________________