Evet arkadaşlar bi kac alığım bilgiden yola cıkarak Yeni server lerin 21 Nisan Salı gunu acılacağını orendim Başlıkda Yeni Server ve Peşinde Gelenler die yazdım 1. si bizi ilgilendiren bolum yeni SERVERLER gelince Koxp Tbl tarzı şeyler Tamamen Kalkacak Peki neden ? Arkdaş lar yeni server ler geldiği zaman x-trap a benziyen ama daha guclu bi koruma sistemi gelcek sole olcak Tbl ile giren olursa K2 Network dan sonra sı gelmicek Pc donucak Koxp acanlar oyuna giremicek ve oyuna girdik den sonra acar ise 5 li okdan Dc olurmuş gibi Oyundan Atılacak dır Bu iyi haber Ama Herkesin bildiği gibi K2 Network Sirketinin Kendi Koxp u Olan Heaven Fire yada Hell Fire kalkar mı bilemem Kesin bişi bilmiyorum ama Yeni Server'ler Beraberinde Bu Şeyleri Getirecek Buda Kotu haber Herkese İyi Forumlar Kolay Gelsin ..! Arkadaş lar bu sadece Bi bilgidir Kesinliği Yada Doğruluğu Kantlanmadı ..! Arkadaşlar Kesin Olmayan Tek Şey Server İn ne zaman Geliceği Dier Soledik lerim Server Gelnce Olucak GARANTİİ ..! Ve isimleri de Massons - East Massons - West olcakk ..! __________________