Ewt başlıktaki gibi her şey EnchantedBuffer ile başladı.. 55 Oldu STR pri idi. +8 İİ +9 Goğusluk fabric pantolon fabric +4 DD kafalık fabric Kolluk + Ayaklık +8 Fabric +1 WP +1 Dual WE +0 Dual ROC Die gidiodu Char Ne Guzel... 56 Olduğum gunun akşamı saat 2:50 Char Hacked . Inn'de 20m Bırakmış Hackleyen. 20m ile 2 ay piyasa yaptım 8 GB topladım. + 40 GB cektim sonra warrior actım. CrazyHellBlade. +7 murky +8 impact +8 Chitin Set (Kafalık +7 DD) 12 Str 1 HP takılar (Kolye +0 İN) 3 Ay once hacked. 2 Ay Once PLATİN aldım AssainCZ die asas kurdum. Namım duyuldu okuz gibi char idi Sonra 5 Gun Once Hacked :S EnchantedBuffer ile piyasa yapıom şimdi 40m Fln war. Hackerlere diyceğim tek cift laf war bu gunahların hesabını ahirette vericekler nasıl olsa. Tum emeklerim onlara haram olsun. Bu arada bişi eklemek istiorum normalde cekinirim bole konuşmalardan ama cok kotu durumdayım Ben 200 GB kadar zararım war ve coğu YTL ile almıştım ( dier serverlardaki hacklerim dahil zararım bu). Yani kısacası 5-10m'lik hatırım varsa İD: EnchantedBuffer R1'de coğunlukla acığım FRMTR'de bari bana yardımcı olcaklar olsun HEPSİNİ OKUDUYSANIZ COK SEVİNİRİM DUYGUSAL YORUMLARA REP __________________