IamkuL Soyulmustur Elvada Ko ... !
Knight Online0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Online Oyunlar
- Knight Online
- IamkuL Soyulmustur Elvada Ko ... !
-
30-09-2019, 19:41:47IamkuL Adlı Carım Bugun Soyulmustur. Sabah 06:30a Kadar Onlıneydım.Ve Bugun Cara Hic Girmedim Coq Yakın Bı Arkadasım Carın Sıfresını Istedı Verdım Ve Car Bombos Dıe Msj Attı.O Kadar Emegim Bosa Gitti Ona Uzuluorum Calanlara da Diecegim Tek Sey ALLAH'ından Bulur İns Bi Oyun İcin Millet Neler Yapar Oldu Ornegin HIRSIZLIK Belki Oyunda Saglam Olacak Ama Bi Oyun İcin Gunaha Girmeye Deger mi ? Neyse Olan Oldu Knight Online Benim İcin Bitmistir.Daha Coq ısler Yapmayı Planlıodum Ama Kısmet Degilmis Ne Dielim.Bu Oyunda Coq Guzel Anlarım Oldu Coq Gusel Arkadaslar Edindim Kalbini Kırdıklarım da Olmustur.Herzaman Yanımda Olanlara Tesekkur Ederım Kırdıgım Arkadaslarımdan da Ozur Dilerim Hakkınızı Helal Edin Benim Kimde Hakkım Varsa Helal Olsun ... :S Oncelikle =>> SoNTHERocK DreadRogue1 DeathlesS24 Evenpearl IIFARMAII hellerimellerim Security061 Pr0o0XximiTY Wolfman61 RllxToR czrrogue batuba410 ARQUN IARQUNI kAqetA 1JeSus1 2JeSus2 MagicQarızma IIDiamondII F1mever EduarDO Mausoleo Ve Aklıma Gelmeyen Bircok Arkadasıma Tesekkur Ederım Bu Oyunda Guzel Anlar Gecırmemı Saglayan ALLAHA Emanet Olun By ... ! Knight Online Fnished __________________