Merhaba arkadaşlar karakterimi satmaya karar verdim karakterimin kısaca ozetini soyleyeyim ilk Nicki HeroBesta'dır sonra ncs basılıp '' KINGCORVINUS '' nicki koyulmuştur arkadaşlar , benden charı almayı duşunenler bazı insanlar yok ertuğ dolandırıcıdır yok şoyledir boyledir diyenlere uymayın bu serverde coğu kişiyle alışveriş yaptım , coğu kişiden char satın aldım ( ilk charı aldım sonra parayı verdim ) coğu kişiye char sattım ( ilk parayı aldım sonra charı verdim ) hic birinde hic bi şekilde problem cıkmadı sattığım charlar aklımda kalanlarla ; JacuLusMarquexioS Im3rtuQxD imPresents xBonqBonzai lHezarfenCelebi KeiyhaNumras SaLwaToree LadyLockeys Aklıma gelenler bunlar arkadaşlar ve bu kadar karakterde tek bir sıkıntı cıkmadı yok ticketle geri alma hack vb. hic bi sorun cıkmadı arkadaşlara sorabilirsiniz ITEMLERE GELELİM ; +3 ROC : 250 TL +2 ROF : 400 TL +10 SWEET KİSS WİRİNOM : 450 TL +3 PLATİNUM EARRİNG : 190 TL +2 PLATİNUM EARRİNG : 90 TL +3 SOS : 250 TL +1 IRON NECK : 150 TL 83 Lvl 7 Krowaz Set warrior ustunde 800 cash vardır : 250 TL buda videosu ; http://www.youtube.com/watch?v=vLYCm...=youtube_gdata 05419771997 __________________