BRUNETTEEEEEEEEe COMBO DERSLERİ BOLUM 1
Knight Online0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- BRUNETTEEEEEEEEe COMBO DERSLERİ BOLUM 1
-
30-09-2019, 19:39:15Selamlar, herkesin mubarek ramazan bayramı kutlu olsun. Son zamanlarda izlediğimiz sozde pk / vs movielerde goruyoruz ki asas mage warrior her job makro kullanıyor. Ozellikle ben de warrior job oynadığım icin makro ile warrior oynayan (sozde) arkadaşlara warriorda combo nasıl yapılır onu gostereyim dedim. Bu arada ''s'' combolar rakip uzerinize geldiği icin diğer combolar gibi seri olmaktadır. Sadece orada rakip yoktu. Ondan biraz yavaşmış gibi gorunmesi normal. En kral makro bir pota 3skil 2r sığdırıyor.(DomenıcoWacco videolarından izleyebilirsiniz) Bircok kombomda ben bunu el ile yapıyorum. Bizde sağ sol gizli değil. İnceleyin, izleyin. Hakkıyla oyununu oynayan herkese iyi gunler ve iyi seyirler, kolsuzlara da iyi incelemeler. Ha bu arada unutmadan bir de pk'dan bir kesit koydum. failed almadan yere vurma, des nasıl atılır adlı calışmamız da orada vardır. Cok iyi olmadı ama olsun, sadece ufacık bir ornek koyayım dedim. Failedleri bilerek acık bıraktım ki el cabukluğu, serilik nasıl anlayın diye. Bunları yapmamak icin tuşlara sakince basmak lazım. Herkese saygımız, sevgimiz sonsuz fakat illegal her şeye karşıyız. Herkes haddince yorumlarını bildirebilir. Emeğe saygı, İyi gunler BOMBASTİC VS KAOS. __________________