Merhaba arkadaşlar.Truva serveri acıldıktan sonra başladığım ve henuz 1 haftalık olan karakterimi devir ediyorum.Metin2'ye donuş yapmak isteyenler icin ideal bir karakter.Bu sene universite sınavına gireceğim icin oyunu başlamadan bırakmak istiyorum.Temiz karakterdir.Karakterdeki itemler ise resimde goruluyor. Bedensel 39 Level (Skil kaybı yok) -Hava M2 -Ofke M2 -Biyolog 7 Ork dişi kaldı.Envanterde ork dişi mevcut. -At 6.Seviye.Madalyon mevcut. Şaman 25 Level (Skil kaybı yok) -Kutsama M1 -Ejderha Yardımı 7 Resimde her şey gorunuyor arkadaşlar.Ne eksik ne fazla.Şamanla evlidir.Fiyata dahildir. Fiyatı ise 75 TL arkadaşlar.Pazarlık yapmayı duşunmuyorum. Devir işlemini ucreti aldıktan sonra yapacağım arkadaşlar.İlk karakteri ver şeklinde attığınız mesajlara cevap vermem arkadaşlar. Elden devir Muğla/Milas ici mumkun.Diğer turlu PTT yoluyla hallederiz arkadaşlar kolay. İletişim icin ozelden mesaj yazınız veya başlık altına post atınız. Hayırlı gunler arkadaşlar.İyi forumlar ... __________________