Okul dolayısıyla oyunu bırakıyorum ve carı satıyorum. Karakter Candar serverindedir. (Estergon ve Rumelinin birleşmesiyle acılan server). 55 Level guclu bedendir. Level kaybı yoktur. 4. skill guclu vuruşa verilmiştir. Statuler doğru ve tamdır. Mavi bayraktadır. Atı zırhlıdır. Hic hile kullanılmamıştır cezası vs. yoktur. Serverda piyasa duşuktur. Madalyon 200k, istiridye 350k gibi. Carda şuan 4m para vardır. Skiller : Guclu Beden M1 - Ruh Vuruşu M2 - Şiddetli Vuruş 17 - Guclu Vuruş 2 - Kılıc Darbesi 1 İtemler : +9 KDP 19 Ort 3 Yarıİnsan (+3 Canavar - Kırık) +9 Olumcul 1.5k Hpli 4 Efsunlu (+2 Savunma - +2 Korunma) +8 Demir Kask - +9 Abanoz Kupe 500 Hpli Ayakkabı - 1500 Hpli Kolye - %15 Kılıc Savunmalı Ayakkabı 500 Hpli Bilezik - +6 SYK Carın fiyatı 50 tldir. Pazarlık payı yoktur. Carı alana kendi şamanım olan aynı serverde 31 level kritikci şamanıda hediye edeceğim. Odeme şekli bankadan havale. Siz parayı gonderdikten sonra para hesabıma ulaşır ulaşmaz hesabı e postası ile birlikte herşeyiyle uzerinize geciririz yada ANKARA DEMETEVLER ici elden verebilirim. Ankarada olmayıpta başka yerden alacak ama guven sorunu yaşayanlar ilk carı sen ver vs. şeyler diyenler hic mesaj atıp uğraştırmasın. Şimdiye kadar cok car sattım alanların hicbir sıkıntısı olmadı sadece dua ettiler. Mesaj veya telefondan ulaşabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun. __________________