Evet arkadaslar su gecen 2 hafta icinde ne dogru durust oyun oynaya biliyoz nede np kasabiliyoz oyun oynayamiyoz ha bile oyundan atiyor yada dc manyagi oluyoz sebebi turk telekomun avrupa sitelerini guncellemesi neyse konumuzdan sapmayalim 2 kinci sebeb kopx duvar hack tlb pedal su adreamda bi adam gibi oynayani gormedim humanlarin alayinda duvar hack kopx tlb atak pedal v.s.bi konuya deginmek isterim ozellikle bu saydiklarimi kullanan kisilere bu proglamlar hile proglamlari devam edecek diye bi kanun yok elbet bir gun kingtonline ekibi bunun onune gececektir o zaman ne yapacaksiniz 2 kincisi pedalcilere siz kendinizi pedale alistirdiniz iyi combo yapiyorsunuz pedalla farz edinki pedal olayida kalkti ne yapacaksiniz o zaman sizin playerliginiz pedalemi baglmi ben aciyorum boyle kisilere kimsenin hakkini yemeyin insanlar np kasmak icin capa harciyor arin teri veriyor hile proglamlari ile bunlari calmayin yaziktir gunahtir derim ancak playerlik oyle olmaz bileginin hakkiyla olur..iiesenlerii dun gece vs de yanimda db ci vardi iiesenlerii e db atti malice atti daldim yarim saatte kestim sizde 1 spİkede kesilmezmiydi iiesenlerii db ve malice yediginde kesilmedi neden pedal var. Bu bir İkİnİcİsİ tlb var ilegal proglam var bakman gecende konu acmis herkesten ozur dilerim diyor illegal proglam kullandim diye huylu huyundan vazgcemez halen daha kullaniyor amaci goz boyamak birakin bu yalani dolanida adam olun.ve insangibi hilesiz bi adreamda oynamak isterseniz hile proglamlardan uzak durun bileginiz hakkiyla np kasin..saygilarimla.. __________________