Zayka006 :(
Knight Online0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Zayka006 :(
-
30-09-2019, 19:28:44sozlerime nasil basliyacami bilemiyorum belki bu veda yazisi belkide husran yazsisi artik siz RONARK halki ne konuda dusunurseni bilemiyorum ronarka baslyali nerdeyse 2 yildan fazla oldu ilk asas ile oynamya basladim zayka06 hep gozum tek haylim 1 mage clani kurmak idi ve kurmaya basladim amacima ulastim kurdum aradan 2 3 4 ay gecti iyi seviyelre geldim ve baktim ex icin magler 1 baska clana gitmeye basladi neymis e.w daha iyi kasiyomus satisa geldim neyse ben yilmadim devam ettim pelerin en kutu hale dustu clan dagilmak uzereyken yilmadim ve basardim bayrak 3 sırda oldu derken bi bakmisim koluk yanmis ve eski cikan magler clana geri DONMEYE basladi bende nekadarda kizsam onlari geri aldim ve ister tıkirinda gitmeye basladi bana dediler tank icin warrior yok dediler ok dedim zaykao06 warrior dondum ardan zamanlar gecti bu seferde dedler saglam pirest yok dediler ona da ok dedim zayka006 preiste dondum hep clndakler mutlu olsun dediklerni yapayim kirmayim diye neyse ardan zamanlar gecti yeterince saglam olmaya basladik ..... site kurduk v.s v.s ....... ben bu proterian clandaki(kardesim) gordugum kislerin simdiyekadar dedklerni ikiletmedim amaclarimizada ulastik herseyde yaptik kral olduk v.s.vs AMA ARTİK daynamadim dun dedikleri beni cileden cikardi yok ben 81lw wrriorum istedgim clana giderim beni her clan alir doru alir ama bu ortami bidaha bula bilcekmsin biri der pk yok brider aktive yok biri der bilmem ne v.s v.s peki burdan soruyorum size yaptiklarmiz ne idi ex pk aktivedi degilmiydi alin işte artik ozgursunuz isteyen pk atar isteyen aktivedisini yapar isteyen.... yapar her neyse olan oldu zayka006 online proterian dspant SİMDİ HERKEZDEN KİME NE YAPTİYSAM KİME NE DEDİYSEM OZUR DİLERİM HAKKİNİZİ HELAL EDİN BENİM UZERİMDE KİMİN HAKKİ VAR İSE BENDEN YANADA HELAL OLSUN...................... NOT: ZAYKA006 satiliga cikmistir bu yuzden her ne olursa olsun item alis versinde bulunmayin cumku satacam yeni sahibi artik ne olur ne yapar oda alcagi kisiye baglidir sunu bilesnizki beni taniyan tanir OZELLİKLE ustune bastira bastira soluyorum clan bitti benim oyun burda bitti daha yazcak cok sey var ama uzatmiyacagim............... ELVEDAAAA..... PROTERİAN ........... K.İ.B .....A.E.O.... __________________